eBay'dan ikinci el GTX 1060 alınır mı?

DryreL

Megapat
Yer
İstanbul/Köln
Daha fazla  
Meslek
Dijital Oyun Tasarımı
Daha önceden eBay'dan alışveriş yapanlar sizce alayım mı? Resimde bir sürü GTX 1060 var, tek de değil. Satıcı MSI'ın yanında GIGABYTE ve ASUS DUAL olanını da satıyor.

394303

394304

Linkler:

Türkiye'den alacaksan aşağı yukarı kargo dahil 1000₺'ye geliyor, bid yapıp alsan da 800₺'ye gelecek aşağı yukarı. Türkiye'den ikinci el RX 580 veya GTX 1060 alman daha mantıklı. Sıfır RX 570'ler de 950₺ civarında.

Ebay bilmem de Aliexpress'de çok düzgün satıcılar var. Bende yakın zamanda satın alacağım için baya bi araştırma yaptım bir satıcının çok fazla iyi yorumu var. Bence aliexpress'e yönelin. Bir aksilik olması durumunda İade politikasıda çok güzel işlemekte Aliexpress'in.

Türkiye'den alacaksan aşağı yukarı kargo dahil 1000₺'ye geliyor, bid yapıp alsan da 800₺'ye gelecek aşağı yukarı. Türkiye'den ikinci el RX 580 veya GTX 1060 alman daha mantıklı. Sıfır RX 570'ler de 950₺ civarında.

100 dolar bid yapıp kargoyla birlikte 130 dolara almayı düşünüyordum. Fiyatı 800 TL oluyor. Kullanacağım 3D programda daha hızlı render için CUDA çekirdeği kullanıldığı için NVIDIA almak zorundayım.

Ebay bilmem de Aliexpress'de çok düzgün satıcılar var. Bende yakın zamanda satın alacağım için baya bi araştırma yaptım bir satıcının çok fazla iyi yorumu var. Bence aliexpress'e yönelin. Bir aksilik olması durumunda İade politikasıda çok güzel işlemekte Aliexpress'in.

Link atar mısın?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı