Ebaydan Logitech G930 Alınmak Üzere

ali ahmet1

Kilopat
Makaleler
2
N Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7 1 Surround 097855067029 | eBay
Evet bundada diğeri gibi bir aksilik çıkmassa siparişini vereceğim. USPS kargo kullanıyolar. İki tane sorum var. İlki bu ürün sıfır kutusunda mıdır?
İkincisi ise Logitech G930 Wireless Gaming Headset with 7 1 Surround Sound 097855067029 | eBay bu ürün ile arasındaki farklar nedir. Aynı satıcı ve aynı kargo türünü kullanıyor. Ama 10 dolarlık bir fiyat farkı var. Şimdiden yardım edenler için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kara cuma ve Noel'i bekleyin öyle alın.
O kadar uzun zamandır beri bekliyorum ki. Dayanamıyacağım artık. Aslında şuan kulaklığım kargoda ya da elimde olabilirdi ama önceden alacağım satıcı birkaç değişiklik yapıp fazladan gümrük ücreti ekledi. Sorduğum sorular hakkında herhangi bir bilginiz var mı?

Bazen ürünleri bid(açık arttırma tarzı) sistem üzerinden satanlar oluyor, düşük meblağdan başlayan fiyat belirli zaman içinde en yüksek fiyatı verene satılıyor. Bazende indirimli satışlar oluyor. Senin linkindeki üründe olduğu gibi satıcı 3 veya daha fazla alırsan %5 indirim yapıyor.

Bazen ürünleri bid(açık arttırma tarzı) sistem üzerinden satanlar oluyor, düşük meblağdan başlayan fiyat belirli zaman içinde en yüksek fiyatı verene satılıyor. Bazende indirimli satışlar oluyor. Senin linkindeki üründe olduğu gibi satıcı 3 veya daha fazla alırsan %5 indirim yapıyor.
Evet ama ben zaten bir tane alacağım. Ve bir an önce almak ve kulaklığın tadını çıkarmak istiyorum. İlk mesajda sorduğum sorular hakkında fikirleriniz var mı?

İmkansız gibi bir şey bu VatanBilgisayar da 697 TL Ebay de 189 TL. Ebay den alsak + ne kadar ücret ödüyoruz buraya getirmek için her şey dahil ?

Linkler aynı fiyat 84.98$ satıcının profiline bak yaptığı satışlar yolladığı satışlar yazması lazım, birde anladığım yeniden paketlenmemiş yeni kutuda, demiş ama tam emin değilim ingilizcesi iyi olan birine sormakta fayda olur.
Az önce firmanın kendi sitesinden baktım Almanya satış fiyatı 179 eur 84.98$ sıfır bir ürün olacağını sanmıyorum açıkcası
Gaming-Headsets – Finde das perfekte Gaming-Headset für Dich – Logitech

Son düzenleyen: Moderatör:
İmkansız gibi bir şey bu VatanBilgisayar da 697 TL Ebay de 189 TL. Ebay den alsak + ne kadar ücret ödüyoruz buraya getirmek için her şey dahil ?
84 dolar ücrete ek 20 dolar kargo ücreti ödüyoruz ve ülkeye girerken sanırım birazda gümrük ücreti ödüyoruz. Her türlü daha ucuza geliyor ülkemize göre. En fazla 300 TL eder.
Linkler aynı fiyat 84.98$ satıcının profiline bak yaptığı satışlar yolladığı satışlar yazması lazım, birde anladığım yeniden paketlenmemiş yeni kutuda, demiş ama tam emin değilim ingilizcesi iyi olan birine sormakta fayda olur.
Düzenledim, şimdi ilk ile ikincisi arasındaki farkları söyleyebilir misiniz?

Ürünün birini kullanmış test etmiş 60 gün içinde geri ödeme yaparım demiş o yüzden fiyat düşük, ups üzerinden şahısa gönderi, kişisel kullanım amaçlı ürün kıymeti düşük ticari firma üzerinden alım yapmayacaksan tahminimce kapı teslim olur.

Ürünün birini kullanmış test etmiş 60 gün içinde geri ödeme yaparım demiş o yüzden fiyat düşük, ups üzerinden şahısa gönderi, kişisel kullanım amaçlı ürün kıymeti düşük ticari firma üzerinden alım yapmayacaksan tahminimce kapı teslim olur.
Evet farkettim 75 dolarlık olanı test etmişler. 85 dolarlık da ise öyle birşey yazmıyor ve 30 gün içinde para iadesi var. Ürün ise sıfırdır tahminimce 85 dolarlık olan. Eğer sıfır olmasaydı oraya kullanılmış tarzı bir açıklama yazıyorlar. Hem alacağım yer öyle küçük bir yer gibi durmuyor. 29,111 ürün satışında pozitif geri dönüş almış. Sadece 251 olumsuz geri dönüş. Ama en mantıklısı satıcıya sormak ama ondan da korkuyorum açıkcası. Geçen alacağım adama hangi kargo şirketini kullandıklarını sordum ve adama sormamın ardından 54 dolarlık bir gümrük ücreti eklendi. Adam ekledi galiba. Ama başka çaremiz de yok. Satıcıya ürün orjinal kutusunda mı ve sıfır mı diye soracağım. Düzenleme: "Does this product in the original box? And does this product unused?" şeklinde bir mesaj yolladım. Umarım kısa zamanda cevap gelir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı