Ebay'dan PSU Almak

Bu ürüne teklif girmelisin. 4 gün 17 saat içerisinde en son teklifi sen verirsen bu ürün senin oluyor. Tabii en son veren ve en karlı çıkan sen olmalısın. Yoksa teklif vermenin bir anlamı kalmaz.

Uğraştığına değmez adamın. :) Neyse tamam o zaman ben yarın Paypal alayım tekrar bakalım.

Mert38 Sana bir sorum daha olacak. Ben bu ürünü almak istiyorum. DC 100V 10A Voltmeter Ammeter Blue+ Red LED Amp Dual Digital Volt Meter Gauge HC
1.) Şimdi bu ürünü aldığımda kaç gün içerisinde gelir? Kapıma kadar gelir mi?
2.) Satıcı bağlantı uçlarını yazmamış. Volt nereye girilecek, amper nereden geçecek? Devre nereden ve kaç Volt ile beslenecek?

1-)En erken 15 günde. En geç ise 45 günde gelir. 45 günden sonra gelmez ise satıcıya mesaj atıp, para iadesi isteyebilirsin. Kapına kadar gelmeyebilir. Sonuçta PTT bırakıyor oturduğun apartmana. Fakat görevlinden kapına bırakmasını isteyebilirsin. Kapına koyar veya zilinize basar ve sizde alırsınız. Ben 40' dan fazla alışveriş yaptım. Şu ana kadar Güneş Panelleri haricinde hiçbiri kapıma kadar gelmedi. Oturduğum binanın zemin katında ya da giriş kapısının kenarına sıkıştırılmış bir biçimde teslim aldım kargolarımı.

2-) Bu soruları satıcıya sorabilirim istersen. Hatta sorayım. Yarın cevap verirse inşaAllah buraya atarım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı