EBay'de GPU'lar neden bu kadar ucuz ve güvenilir mi?

Cloud´y

Hectopat
Merhaba, arkadaşım için GPU arıyorum 2. el fakat 1050 Ti modelini ölücüler 2500-2000 civarlarında satıyorlar. O kadar para vermek saçma olduğu için yurt dışı sitelerine bakmaya karar verdim. EBay'i gördüm fakat daha önce alışveriş yapmadım. Fiyatları görünce şok oldum. Çünkü 700 lira kargo dahil satıyorlar. Ayrıca teklif değil hemen al mantığı ile. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Kazık yeme ihtimalim var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, arkadaşım için GPU arıyorum 2. el fakat 1050 Ti modelini ölücüler 2500-2000 civarlarında satıyorlar. O kadar para vermek saçma olduğu için yurt dışı sitelerine bakmaya karar verdim. EBay'i gördüm fakat daha önce alışveriş yapmadım. Fiyatları görünce şok oldum. Çünkü 700 lira kargo dahil satıyorlar. Ayrıca teklif değil hemen al mantığı ile. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Kazık yeme ihtimalim var mı?
Yurtdışından geldiği için ve yurtdışı kayıtlı olduğu için ucuz.

Ürünleri inceledim, bazıları sahte. Nedenini soracak olursanız 1050 Ti'nin hiçbir modelinde VGA yok. Ama bazıları alınabilir elbette.

Bu ekran kartlarının üzerinde marka yazmıyor, merdiven altı işçilikten farkı yok gibi gözüküyor.

Mining kartı da olabilir.

Riskli ama neden olmasın. İki sene önce piyasası 500 TL olan GTX 750'yi 280 TL'ye almıştım. Orijinal az kullanılmış geldi hala da kullanılıyor performansı sıcaklık değerleri süper. Böyle olabilir de olmayabilir de garantisi yok elinde patlayabilir. Düşünmen gereken şey ben bunu şu fiyata alırsam kötü dahi çıksa sorunlu diye aldığım fiyata satabilir miyim? Sorusu olmalı.

Ya elbette kazık ihtimali var. Fakat markasız olanlarda var hatta oraya markasız diye de belirtmişler ama bu kart bildiğimiz asus. Peki diyelim ben bu linktekini aldım fakat içinden beklemediğim başka kart çıktı. İadeyi nasıl yapıyorum? Aliexpressdeki gibi onay butonuna falan mı basmam lazım ?

Ya elbette kazık ihtimali var. Fakat markasız olanlarda var hatta oraya markasız diye de belirtmişler ama bu kart bildiğimiz asus. Peki diyelim ben bu linktekini aldım fakat içinden beklemediğim başka kart çıktı. İadeyi nasıl yapıyorum? Aliexpressdeki gibi onay butonuna falan mı basmam lazım ?
İade süreci biraz sıkıntılı Aliexpress'de ki gibi müşteri her zaman haklıdır durumu olmuyor. Satıcı ben kutuyu bu şekilde göndermedim deyip kabul etmeyebiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı