eBay'den satış yapmak ne kadar mantıklı?

Arkadaşlar merhabalar. eBay ve Amazon üzerinden satış yapmayı planlıyorum, aklımda bir kaç adet ürün var. Ancak ne yazık ki biraz korkum var. Sizce mantıklı mı veya ne kadar mantıklı?
Böyle bir düşünceniz varsa zaten bu riski göze almışsınız demektir. Hayatınızda bir de e-ticaret macerası yaşamış olursunuz. Deneyin derim. Ama başlamadan önce iyice araştırma yapın.

Böyle bir düşünceniz varsa zaten bu riski göze almışsınız demektir. Hayatınızda bir de e-ticaret macerası yaşamış olursunuz. Deneyin derim. Ama başlamadan önce iyice araştırma yapın.
Hocam ortalama 4-5 aydır bir araştırma içerisindeyim. Bir ürüne ne kadar vergi kesildiği, yurtdışına satış için ne kadar vergi ödemem gerektiği vs. biliyorum ancak bir korku var. Ancak bu mesajınızdan sonra bir denemeye karar verdim.
Ya tarih yazıcaz yada tarih olucaz :D

Hocam ortalama 4-5 aydır bir araştırma içerisindeyim. Bir ürüne ne kadar vergi kesildiği, yurt dışına satış için ne kadar vergi ödemem gerektiği vs. biliyorum ancak bir korku var. Ancak bu mesajınızdan sonra bir denemeye karar verdim.
Ya tarih yazıcaz ya da tarih olacağız :D

Ya tarih yazıcaz ya da tarih olacağız demenizden sonra her şey bitmiştir hocam 🤣 başarılar yapan yapıyor sizde yaparsınız neden olmasın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı