Ziraat Bankası sıkıntı yaratıyor.Veli izniyle kendine Ziraat Kart açabiliyorsun. Ama para gönderme seçeneği yok 18 yaş olana kadar, bir de vadesiz hesap.
Garanti BBVA daha rahat.Kanka bence garanti gibi banka kartlarıyla uğraşma daha yaşın küçükse Papara, ininal vb. şeyleri yap. Benim tavsiyem Papara kullanman. İninal şu sıralar kapalı hem de Papara ininaldan daha iyi. (yaşın ilerledikçe o zaman iş yerleri banka kartı veriyor zaten ya da o zaman gidip başvurursun) o istediğin para yatırıp, çekme dediğim şeylerde de oluyor. Eğer ailenden bir üyeyi bilgileriyle kendine hesap açarsan daha iyi olur çünkü veli izni ile bazı şeylerde kısıtlama oluyor. Yine de sana kalmış.
Eyvallah hocam.Tek cevap: Evet
Sen bilirsin ben yine de söyledim. Yani kartla çok işin olmayacaksa para yatır, çekeceksen garanti ama diyorsan ben para göndereceğim, alacağım, yatıracağım, çekeceğim o zaman papara.Ziraat Bankası sıkıntı yaratıyor.
Garanti BBVA daha rahat.
Genel olarak para çekmek ve para yatırma işlemlerinde kullanmak için annemin üzerine Garanti BBVA kartı açtırsam olur mu? Ayrıca annem kabul etti fakat borç gibi şeylere girmek istemiyor. Bu durum sorun yaratır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.