Ebrar Bilgisayar güvenli midir?

Ebrar Bilgisayar güvenli midir?

• Daha önce alışveriş yaptım, güvenlidir.

Oy: 2 28,6%
  • Güvenli değildir.

Oy: 5 71,4%

• Oy verenlerin toplamı
    7
Dostum sen en.iyisi VN7' yi biraz incelemelerine testlerine bak çünkü pek bir seçeneğin yok gibi.

Valla VN7 her yönüyle X550JX' i geçiyor kalite olarak, soğutma, F/P illa X550JX alıcam derseniz lisans parasınıda katmalısınız cihaz freedos geliyor ayrıca RAM 4GB arttırmakda ayrı bir masraf.

Dostum sen en.iyisi VN7' yi biraz incelemelerine testlerine bak çünkü pek bir seçeneğin yok gibi.
VN7'nin güncel bir linkini atma şansınız var mı ? Güvendiğiniz uygun bir firmadan.

Valla VN7 her yönüyle X550JX' i geçiyor kalite olarak, soğutma, F/P illa X550JX alıcam derseniz lisans parasınıda katmalısınız cihaz freedos geliyor ayrıca RAM 4GB arttırmakda ayrı bir masraf.
RAM 8 olarak geliyor. Windows halledilir. FHD olmaması aklımı karıştırıyor. VN7 2800 lira demiştiniz. 2600 bile beni biraz kasıyor 2800 vermek zor olur gibime geliyor.

G2A veya Kingiun gibi sitelerde güvenli Windows 10 key var. Fiyatları da gayet uygun.
Site güvenirliği dışında sorun yok şahsen biraz araştır. Ürünler de garantide, iletişim, kargolama da sıkıntılar oluyor mu? Eğer oradan almaya karar verirsen alacaksan bunu al.
http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550jx-xx171d-12gb-4gb-gtx-950m-notebook-pmu347143

G2A veya Kingiun gibi sitelerde güvenli Windows 10 key var. Fiyatları da gayet uygun.
Site güvenirliği dışında sorun yok şahsen biraz araştır. Ürünler de garantide, iletişim, kargolama da sıkıntılar oluyor mu? Eğer oradan almaya karar verirsen alacaksan bunu al.
Asus X550JX-XX171D 12GB 4GB GTX 950M Notebook
70 lira daha verip 12 gb almak daha mantıklı evet. Ancak fiyat gittikçe yükseliyor 50 daha verip 50 daha verip derken 2726 liraya kadar çıktım 2300 liradan :)

Asus X550JX-XX171D 12GB 4GB GTX 950M Notebook
Ben güvenilir değil demedim ki dostum baştaki mesajımı görmemişsin galiba :D.

70 lira daha verip 12 gb almak daha mantıklı evet. Ancak fiyat gittikçe yükseliyor 50 daha verip 50 daha verip derken 2726 liraya kadar çıktım 2300 liradan :)
Bekleme şansınız var ise bekleyin derim anlık düşüşler olabiliyor.

Ben güvenilir değil demedim ki dostum baştaki mesajımı görmemişsin galiba :D.

Bekleme şansınız var ise bekleyin derim anlık düşüşler olabiliyor.
Ayın 15 ine kadar vaktim var. Belkide düşer veya yükselebilir de. Biraz daha bekleyebilirim ön araştırma yapmak istedim. Çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı