Ebrarbilgisayar Siparişin hala tedarik edilmesi

.javaw

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Bir süredir mining işlemi için GTX 1060, 1070; RX 580, 570 vb. ekran kartlarını alan kişiler malum piyasada kart bırakmadı. Ben daha yeni sistem toplarken İnventus'ta MSI GTX 1060 Gaming X 6GB modelini buldum stokta vardı. İnventust'an bir sistem topladım ve alacaktım. Birkaç saat sonra ebrarbilgisayar.com'da hazır sistemler kısmında aynı GTX 1060 modeline sahip ekran kartlı - topladığımdan daha iyi - bir sistem buldum. Düşündüm ve Ebrarbilgisayar'daki sistemi almaya karar verdim ve siparişi ettim. Sipariş ettiğim ürün hala tedarik ediliyor. Arayıp sorduğumda ekran kartı stok sorunu olduğunu, 15 Temmuz'a kadar geleceğini söylüyorlar.

Bu olayın en saçma yeri sitenin hazır sistem diye koyduğu ürün biz sipariş ettikten sonra hazırlanıyor olması. Ben ekran kartı stok sorunu olduğunu gayet iyi biliyorum, o yüzden uygun fiyata geldiği için bu ürünü aldım ama hala durum aynı. Ne yapmam gerektiği hakkında tek fikrim beklemekti. Fakat zaten ekran kartları stokta olunca ben bu fiyata 1070'li sistem bile topluyordum. Yani iptal etmeli miyim yoksa beklemeli miyim? Bazı yerlerde iade konusunda çok sorun yaşayan insan gördüm, o yüzden pek iade işine de yanaşmak istemiyorum. Anlayacağınız kararsızım. İçinizde hiç hazır sistem sipariş edip iptal eden var mı?

Ebrar'dan alışveriş yapıp sorun yaşayan kullanıcılar olduğu için Sosyal'de yasak durumda.

Ayrıca bu aralar bilgisayar alacak zaman değil, ederinden fazla fiyatlar ödemek durumunda kalınıyor. Bence siparişi iptal edip birkaç ay daha bekledikten sonra burada konu açın, yardımcı olunur.

Tamam, teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı