ECS G31T-M7 Sistem Yosemite kurulumunda reset atıyor

Teşekkür ederim dj sms, config dosyasını denedim şimdi.. R drive ile kurduğum usb yosemite' içine attım dediğiniz gibi fakat gene olmadı.Diğer 2 kurulum dosyasının içindeki klösörleri göremiyorum bu yüzden deneyemedim.. Ve EFI\CLOVER\kexts\10.10 klösöründeki 3 kext dosyasını ne yapacağımı anlamadım.3 kext dosyasını sanırım önceki konuda paylaşmışsınız fakat ben onuda bulamadım.
Teşekkürler

Dediğiniz Bios ayarlarını yaptım, Usb sandisk'imi boot sırasında 1'e getirdim..
Verdiğiniz 2 dosyayı kurulum diskinin içerisine attım.(direk attım, herhangi bir işlem uygulamadım)
Buna rağmen 3 farklı yosemite indirme dosyası ile denememe rağmen ilk attığım resimdeki hata ekranını çözemedim..Chelemeon ve Clover bootloaderlerını denedim..

Acaba biyerde yanlışmı yapıyorum.Dosyaları yalnışmı ekliyorum usb'ye..Bir sürü kod denemeye çalıştım, ama hiçbirisi sonuç getirmedi..
Kernel Pm Patch denilen kısım işaretli..Teşekkürler tekrardan kusura bakmayın...

Eki Görüntüle 168653

Yanlış yere atıyorsunuz. O kext dosyasını...

g31 anakartlarda genellikle AHCI gizlidir. IDE yması yapmana gere yok. EFI bölümünü görmek için Windows 8 veya üzeri bir sistem gerekli USB takınca EFI bölümü otomatik görünüyor. 200 MB bir alan. Sizin açtığınız bölüm işletim sistemi bölümü. Bence hiç uğraşmayın direk El Capitan kurulumu yapmayı deneyin. Takıldığınız yerde beni etikletleyin.

g31 anakartlarda genellikle AHCI gizlidir. IDE yması yapmana gere yok. EFI bölümünü görmek için Windows 8 veya üzeri bir sistem gerekli USB takınca EFI bölümü otomatik görünüyor. 200 MB bir alan. Sizin açtığınız bölüm işletim sistemi bölümü. Bence hiç uğraşmayın direk El Capitan kurulumu yapmayı deneyin. Takıldığınız yerde beni etikletleyin.
Tamam benim şuanki işletim sistemim windows 7, ve hiçbir işlem yapmadan direk el capitanı indiriyorum, yüklemeye başlıyorum...Yorumunuz için sağolun, tekrar umut ışığı doğdu benim için, ama anlamadığım neden Yosemite kurarken hata verdide El capitan kurarken vermeyecek..Ve başka yapmam gereken bir işlem varmı? teşekkürler

Saatlerdir şunu diyorum. AHCI'ya en yakını Enhanced diyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı