Maalesef ECS'den gelecek dosya ile işlem yapabilirsiniz. Benim verdiklerim dediğim gibi riskli olacak ve kullanılmaz hale gelebilir.
Uzun vadede aldığınız ürünü iade edip marka bir anakart alın. Mümkünse sistemi daha güncel donanımlara yükseltin.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Tamam bu sefer ME içeren BIOS atmışlar o da olur sıkıntı değil.
Anakartta dediğim jumper hala aynı yerdeyse işlem başlayalım. Formatı attın mı? Windows açılıyor mu?
Tamam bu sefer ME içeren BIOS atmışlar o da olur sıkıntı değil.
Anakartta dediğim jumper hala aynı yerdeyse işlem başlayalım. Formatı attın mı? Windows açılıyor mu?
Riske gerek yok verdiğiyle güncelleriz o halde. Rufus ile bootable edip Rar içinde dosya klasöründekileri belleğe çıkart. Bin dosyasını da çıkart boot et. fpt.exe -f 140813.bin yazıp enter'a bas.
Riske gerek yok verdiğiyle güncelleriz o halde. Rufus ile bootable edip Rar içinde dosya klasöründekileri belleğe çıkart. Bin dosyasını da çıkart boot et. fpt.exe -f 140813.bin yazıp enter'a bas.
Jumper takılı değilmiş, daha doğrusu yanlış takmışım, taktım ve güncellendi.
Hocam malesef bir süre sonra sistem tekrar aynı şekilde dondu ve Windows üzerinden halen Management Engine sürücüsü bana Bu Platform Desteklenmiyor hatası veriyor.