ECS H81H3-M4 ekran kartı slotu ara sıra çalışmıyor

TOZ DAN SLOT ÇALIŞMAYABİLİRMİ

• ÇALIŞMAZ

Oy: 5 83,3%
  • ÇALIŞIR

Oy: 1 16,7%

• Oy verenlerin toplamı
    6

moriste

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ECS H81H3-M4 anakartım var geçen gün ekran kartını taktığımda görüntü gelmiyordu bende slot bozuktur dedim ve başka bir bilgisayarda denedim ve onda ekran kartı çalıştı ekran kartında büyük ihtimalle sorun yok ama. Slotda biraz toz vardı tozları sildim bir daha denedim şansımı bu sefer görüntü geldi arkadaşlar sizce tozdan görüntü gelmeyebilir ve ben birazda bastırıyordum ondan da olmuş olabilir mi? Ve slot bir daha bozulduğunda bir aparat ile anakart almama gerek kalmadan kullanabilir miyim slotu cevaplarsanız sevinirim iyi günler.

Ekran kartı: PowerColor Radeon HD 6570 1GB GDDR3 128 Bit.

Toz gerçekten etken bir sorun bu konuda. Kesinlikle tozdan dolayıdır diyemiyorum fakat evet tozda sebep olabiliyor. Çok bastırmamanızda kesin olarak fikrimi söyleyeyim kesinlikle ayakları oturup kilidi kapanıyorsa olduğu gibi bırakın zorlanmaya gelmez bu tür parçalar çatlar veyahut anakartınıza zarar da verebilir bu yüzden zorlamayın.

Toz gerçekten etken bir sorun bu konuda. Kesinlikle tozdan dolayıdır diyemiyorum fakat evet tozda sebep olabiliyor. Çok bastırmamanızda kesin olarak fikrimi söyleyeyim kesinlikle ayakları oturup kilidi kapanıyorsa olduğu gibi bırakın zorlanmaya gelmez bu tür parçalar çatlar veyahut anakartınıza zarar da verebilir bu yüzden zorlamayın.

Yorumunuz için çok teşekkürler ben tozdan kaynaklandığı düşünüyorum ama bakalım macun sürmem gerek zaten ekran kartına o yüzden her türlü slotdan çıkacak en çokda ondan korkuyorum bir daha görüntü gelmez diye inşallah gelir ama bakalım.

Macun sürün fakat slotların parazitlenmiş olma ihtimali de var. Bu tür durumlarda genelde ekran kartının uç kısımlarını silgi ile silen arkadaşlar var öneriyorlarda sizde onu yapabilirsiniz.

Macun sürün fakat slotların parazitlenmiş olma ihtimali de var. Bu tür durumlarda genelde ekran kartının uç kısımlarını silgi ile silen arkadaşlar var öneriyorlarda sizde onu yapabilirsiniz.

İnternet Cafe'da yaptırıcam bakalım.

Ben bir de BIOS güncellemesi yapmadım onu yapayımı sizce.

Acaba nasıl yapılıyor bu anakart için.

Merhaba benim de anakartım ECS H81H3-M4 v1.0a bende tıpkı sendeki sorun var bir de BIOS güncel değil bende de :D eğer cözdüysen bana da yardım eder misin?
Merhaba benim de anakartım ECS H81H3-M4 v1.0a bende tıpkı sendeki sorun var bir de BIOS güncel değil bende de :D eğer cözdüysen bana da yardım eder misin?
Üzgünüm bende çözemedim ve en sonunda uptade ettim bu anakartın son sürümünü sorunsuz bir şekilde güncelledim bu arada ekran kartım takılı değildi. Güncelleme tamamlandı bilgisayar yeniden başladı önüme bir yazı geldi ondan sonra hala pcyi açamadım ne olduğuna dair bir fikrim de yok araştırdım bununla ilgili bir şey bulmadım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20201025_001722.jpg
    Screenshot_20201025_001722.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı