Eczanede boy daha uzun mu daha kısa mı çıkar?

Dexter Morgan

Decapat
Selam dostlar, arkadaşla yarın eczaneye gideceğiz boy ölçmek için kendimi 171, 5-172 biliyorum metre ile ölçüyorum. Eczaneye gittiğimizde daha yüksek mi daha az mı çıkar rezil olmayayım :D

Yani hem metrede hem eczanede ölçülen var ise kaç cm fark oldu yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eczanede ayakkabını çıkartacak mısın aga çekinmiyorsan çıkart ama hafif fazla çıksın istersen ayakkabı tabanı 2cm sen 1 cm eksilterek söylersin ama fark etmiyor pek :)

Boyun normalden daha uzun olarak ölçülmesinin birkaç nedeni olabilir. Birincisi sabah uyandığın gibi ölçüm yaparsan normalde birkaç santim daha uzun olduğunu görebilirsin. Sonra günün ilerleyen saatlerinde omurganın esnemesinden dolayı düzelir. Diğer türlü de ayakkabı gibi bir şeyle beraber ölçersen uzun çıkarsın.

Boyun normalden daha uzun olarak ölçülmesinin birkaç nedeni olabilir. Birincisi sabah uyandığın gibi ölçüm yaparsan normalde birkaç santim daha uzun olduğunu görebilirsin. Sonra günün ilerleyen saatlerinde omurganın esnemesinden dolayı düzelir. Diğer türlü de ayakkabı gibi bir şeyle beraber ölçersen uzun çıkarsın.

Anladım hocam teşekkürler eczanede kemik boyu ölçüldüğü için birkaç cm uzun çıkıyormuş doğru mu bu söylenti 1.68 de çıkmam değil mi?
Yoksa kendi boyumda mı çıkarım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı