9.sınıf edebiyat sınavından 70 almak mı gerekiyor yoksa yine ortalama 50 olması gerekiyor mu?
Hocam 12 yim ama bizim okul tam net bir şey demedi 9 ve 10lar yarın 9.40 zamanı sınav mı olacak?9.sınıf edebiyat sınavından 70 almak mı gerekiyor yoksa yine ortalama 50 olması gerekiyor mu?
Benim bildiğim o ortaokul için geçerli. Yoksa lisede neredeyse kimse sınıfı geçemez.
Ben 9. sınııfm müdür yardımıcısı geldi dedi ki 9.40 ta edebiyat sınavı olacak, 11 de mat sınavı olacak. Kelebek sistemi olmayacak bizde zaten 9.40 ders başı falan değil 2. dersin ortalarında olacak sınav.Hocam 12 yim ama bizim okul tam net bir şey demedi 9 ve 10lar yarın 9.40 zamanı sınav mı olacak
Ben 9. sınııfm müdür yardımıcısı geldi dedi ki 9.40'ta edebiyat sınavı olacak, 11 de mat sınavı olacak. Kelebek sistemi olmayacak bizde zaten 9.40 ders başı falan değil 2. dersin ortalarında olacak sınav.
Hocam CAL. Ankara MamakHocam okul ne kısaltma yazar mısınız en azından bizde de aynı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.