Edge out of Memory hatası

Chessboy

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
RAM
4 GB
Son zamanlarda bu hatayı almaya başladım Chroma'ya da Microsoft Edge fark etmeden siteler açılmıyor, yüklenmiyor. Bazen siyah ekran oluyor gelmiyor ya da geldiğinde ise out of Memory yazıyor. 4 GB RAM var ama daha önce hiçbir sıkıntı olmazken neden şimdi sıkıntı çıkardı anlamıyorum. CCleaner ve Malwarebytes ile tarama da yaptım gereksiz şeyleri sildim ama sorun devam ediyor. Opera yükledim belki tarayıcı ile alakalıdır diye ama yine aynı sorun. Bir sürü sekmede açmadım sadece Instagram veya YouTube açsam bile hata gelebiliyor. Son oyuncu oynarken de kendiliğinden atıyor bu RAM ile mi alakalıdır? Cevaplarsanız sevinirim.

RAM ile alakalı ama 3 ya da 2 kullananlar varken ben 4 ile neden hata alıyorum anlamadım ve tek slot olduğundan 8 GB için 500TL civarı versem elimdeki 4 GB RAM kalacak. Başka olarak dosya gezgini var. Yaza doğru yeni PC almayı düşündüğüm için RAM'e para harcamak da istemiyorum.

2-3 GB kullananlar 32 Bit kullanıyordur, sizdeki 64 Bit'tir büyük ihtimal.

Eğer SSD'niz varsa sanal belleği yine biraz daha arttırabilirsiniz, HDD'den de yapılabilir ama yavaş olur.

1650789254665.png

Edge ve spotify değerleri bence normal sadece defender bazen çok artıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı