Edge tarayıcı verilerini içeri aktar seçeneğinde Opera GX yok

Katılım
7 Ekim 2019
Mesajlar
4.646
Çözümler
24
Opera GX'den Edge'e geçeceğim ancak verileri içeri aktar seçeneğinde Opera GX yok.

Screenshot_1.png
 
Yer imleri için opera://yer imleri URL'sine gidin ve yer imlerinizi bir HTML dosyası olarak dışa aktarmak için sayfanın sol alt tarafındaki açılır menüyü kullanın. Ardından, dosyayı edge://yer imleri sayfasındaki 3 nokta aracılığıyla Edge'e (en azından yeni Chromium tabanlı Edge) aktarabilmeniz gerekir.

Şifreler için opera://settings/passwords URL'sine gidin ve "kaydedilen şifreler"in sağındaki 3 dikey noktayı tıklayın ve şifrelerinizi bir csv dosyasına aktarın. Ardından, chrome://flags/#PasswordImport URL'sine giderseniz, aynı 3 noktayı kullanarak bu şifreleri Chrome'a aktarabilirsiniz, bayrağı etkinleştirin ve önce Chrome'u yeniden başlatın. Şifreler Chrome'da, Edge'de (Chromium tabanlı Edge), edge://settings/importData URL'sine gidebilir ve yalnızca Chrome'dan şifreleri içe aktarmayı seçebilirsiniz. Ardından, Chrome'u kaldırabilirsiniz. Edge'in normal şifre alma/dışa aktarma csv işlevi bir nedenden dolayı devre dışı bırakılmış/engellenmiş olduğundan, işleri bu şekilde yapmanız veya bir araç bulmanız gerekir. (Opera forumundan alıntı.)
 
Dosya konumu içerisinden .exe uzantısını, .html olarak değiştirip aldım ve ''verileriniz başarı ile aktarıldı'' ibaresi önüme çıktı. Sizce tüm verileri aktarmış mıdır, ben bu işlemi doğru mu yaptım? Pek bilgim yokta.
Sanmıyorum. Opera GX'e girip yer işaretlerinden aktaracaktınız. Edge'e girip aktarılmış mı diye bakabilirsiniz.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı