Galanderia
Hectopat
Daha fazla
Safari, Mac tarayıcısında çok iyi, daha az pil tasarrufu ve Mac'teki en hızlı çalışan tarayıcı denebilir, Apple'in ürettiği tarayıcı olduğu için otomatikmen Mac ile daha stabil ve uyumlu çalışacaktır. Mac için Safari veya Chrome kullanın derim.
Opera GX'i listeye almaya bile gerek yok, oyuncu tarayıcısı diye reklam ajansları için zorla 1-2 özellik ekleyip yeni tarayıcı diye sunmuşlar, şık görünüyor doğru ama sistem kaynaklarını resmen sömürüyor ve hantal. Windows için de mac için de linux için de önermiyorum.
Windows için size Edge ve Chrome öneririm, ben Edge kullanıyorum ve windows'ta en hızlı tarayıcı denebilir, Edge ve chrome windowsta en düşük kaynak tüketen tarayıcılardır, en yükseği Brave ve Firefox.
Edge ve Chrome arasında pek bir fark yok, gizlilik ve görünüm istiyorsanız Edge, sadelik ve akıcılık istiyorsanız Chrome önerim. Opera şirketi ayrıca gizlilik kurallarını çok ihlal ediyor ve çinli şirketlere satıldığından beri verileri diğer tarayıcılara göre daha kötü yerlere satıyorlar veya kullanıyorlar.
www.technopat.net
www.technopat.net
Opera GX'i listeye almaya bile gerek yok, oyuncu tarayıcısı diye reklam ajansları için zorla 1-2 özellik ekleyip yeni tarayıcı diye sunmuşlar, şık görünüyor doğru ama sistem kaynaklarını resmen sömürüyor ve hantal. Windows için de mac için de linux için de önermiyorum.
Windows için size Edge ve Chrome öneririm, ben Edge kullanıyorum ve windows'ta en hızlı tarayıcı denebilir, Edge ve chrome windowsta en düşük kaynak tüketen tarayıcılardır, en yükseği Brave ve Firefox.
Edge ve Chrome arasında pek bir fark yok, gizlilik ve görünüm istiyorsanız Edge, sadelik ve akıcılık istiyorsanız Chrome önerim. Opera şirketi ayrıca gizlilik kurallarını çok ihlal ediyor ve çinli şirketlere satıldığından beri verileri diğer tarayıcılara göre daha kötü yerlere satıyorlar veya kullanıyorlar.
Microsoft Edge
Microsoft Edge; Windows 10, Windows 11, Windows 10 Mobile ve Xbox One'da kullanılmak üzere Microsoft tarafından geliştirilen web tarayıcısı. Tüm cihaz türlerinde Internet Explorer'ın yerini alarak varsayılan web tarayıcısı olmak üzere tasarlandı.
Google Chrome
Google Chrome, Google tarafından geliştirilen ücretsiz bir web tarayıcısıdır. Eylül 2008'de Microsoft Windows sürümü yayımlanmış; daha sonra Linux, macOS, iOS ve Android sürümleri de geliştirilmiştir. Google, Chrome'un kaynak kodlarının büyük...