Neden bir tarayıcıyı kaldırmak için Windows'u baştan kurayım?Eki Görüntüle 1054117
Çünkü Microsoft'un bir uygulaması olduğu için tamamen kaldırılması zor ama benim dediğim ISO'larda tamamen kaldırılmış oluyor. Hem neden kaldırmak istiyorsunuz?
Neden bir tarayıcıyı kaldırmak için Windows'u baştan kurayım?Eki Görüntüle 1054117
Varlığı neden sizi sinir ediyor ki?
Çünkü Microsoft'un bir uygulaması olduğu için tamamen kaldırılması zor ama benim dediğim ISO'larda tamamen kaldırılmış oluyor. Hem neden kaldırmak istiyorsunuz?
Kendi kendine arkada açılıyor, boşa güncelleniyor yani bir şeyi kaldırmak istiyorum ve kaldıramıyorum.
Bana sorarsan ikisini de dene. Ben Opera'ya alıştığımdan Opera derim.Arkadaşlar kararsız kaldım normal Opera mı, yoksa yenilenen Edge mi hangisini kullanayım, hangisi daha iyi?
Evet dostum evet Edge Edge en iyisi çok az RAM yiyor hem de sadece 4 sekme ile.
Eki Görüntüle 1054081
Ben de 30 sekmeyle bile az ram yiyor.Evet dostum evet Edge Edge en iyisi çok az RAM yiyor hem de sadece 4 sekme ile.
Eki Görüntüle 1054081
Evet çok iyi. Bence en iyisi ama Microsoft'a güvenmediğim için Firefox kullanıyorum.Oha edge bu kadar iyi mi gerçekten?
Evet dostum evet Edge Edge en iyisi çok az RAM yiyor hem de sadece 4 sekme ile.
Eki Görüntüle 1054081
Edge'den yazıyorum Edge. Arama çubuğunu Google de yaptın mı tadından yenmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.