EDIFIER M1550 5+1 alınır mı?

Alınmaz diyorsan alternatifini de söylemen lazım. Bence 5.1 yerine iyi bir 2.1 al. 5.1'i bi hevesle alıyorsun, sonra her gün küfür ediyorsun... Sağlam bi 2.1 al derim.

Philips SPA2360/10 Siyah 44W RMS 2.1 Ses Sistemi | hızlıal.com

Öneri bekliyorum demiş mi? Fiyat vermiş o kadar. Önerin deseydi önerirdik. Görüş sorulan bir konuya yeni alternatif vermeye kalkarsak çorbadan beter olur. Tag düşsün forum Google’ da aranma çiksin diyorsan vereyim bir kaç öneri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya Recep abi ben 150-160 liraya Logitech X-530 almaya niyetliyim. Önceki açığım konularda pek yardım alamadım.

Sesi kaliteli verir mi bana ? Ben sesi çok açmam zaten. Mesela buradan müzik açınca hemen yan odadaki mutfaktan rahat duyulsun isterim.
Bu sistem kaliteli ses verir mi ?

Diğer markaların çok daha şık ürünleri var ama resmen Çin malı gibi duruyor. 200 liraya Kawai TRV-655 almak daha mantıklı olabilir mi ?

Bilgisi olanlar yardımcı olsun lütfen. Eğer Logitech önerirseniz o arkadaş da alabilir.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı