Edifier TWS NB2 alınır mı?

Müzik önceliğiniz ise kesinlikle alınır.
Mikrofon performansı çok iyi değil ama iş görür seviyede.
Keşke 11.11 indirimde alsaydiniz nerdeyse 400 TL civarına geliyordu :)

Müzik önceliğiniz ise kesinlikle alınır.
Mikrofon performansı çok iyi değil ama iş görür seviyede.
Keşke 11.11 indirimde alsaydiniz nerdeyse 400 TL civarına geliyordu :)
Temiz ses veriyor mu kardeşim,bi de bass iyi düzeyde mi benim için çok önemli,almayı düşünüyorum ama fikrine ihtiyacım var

Edifier TWS NB2 almayı düşünen varsa, 1-2 ay önce aldım. Bir de inceleme yazısı yazdım. İlgililer bakabilir. Olumsuz taraflarını da açık açık yazdım.

Edifier NB2 incelemesi; Edifier TWS NB2 Kablosuz Kulaklık İncelemesi » Hamdi Çatal

Hocam merhaba. Konuyu hortlatmış olacağım ama fikrinize danışmak istedim. Yakın zamanda Edifier TWS NB2 Pro almayı düşünüyorum. Ürünü alma amacım telefon görüşmeleri ve ara sıra müzik dinlemek için olacak. Bunun yanı sıra uzun yolda, otobüs - araç içerisinde, cafe, AVM veya cadde gibi ortamlarda yine telefon görüşmeleri ve ara sıra müzik dinlemek için kullanacağım. Telefonda oyun oynayan veya film / dizi izleyen biri değilim. Ürün hakkında tavsiyede bulunabilirseniz çok memnun olurum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı