Windows 10 Ghost Spectre Superlite Pro 2004 sürümü performanslı mıdır?

Merhaba gördüm hocam bir süredir sosyale girmiyordum :) stabilite ve gecikme olarak bir sürü OS(XOS, kernelos, ggOS, RekOS, foxos, tiny11, AtlasOS ve ReviOS) denemiş birisi olarak ReviOS öneririm RAM kullanımı buradakilerin hepsi azdır, ReviOS içlerinden en iyisi ve en güvenilir olanıdır diyebilirim. Hepsini test ettim hepsinde de farklı yerlerde olur olmadık hatalar aldım. Ancak son denediğim ReviOS tam bir başyapıt gönül rahatlığıyla ReviOS kurabilirsiniz iyi sosyaller.

Hocam peki Windows 7 için stabil olan bir öneriniz var mı bellek çok az tüketen sanal kurup içinde bir oyun açacağım o yüzden?

Hocam peki Windows 7 için stabil olan bir öneriniz var mı bellek çok az tüketen sanal kurup içinde bir oyun açacağım o yüzden?
Windows 7 önermiyorum. Gerek kurulumda alacağınız hatalar gerek kurulum sonrası sizi çileden çıkarabilir. Oynayacağınız oyun eski bir oyun mu neden Windows 7 düşünüyorsunuz? Windows 10 olarak XOS, ggOS önerebilirim fakat ikisininde desteği kesildi yapımcılar daha fazla güncellemeyeceklerini söylüyorlar.

Windows 7 önermiyorum. Gerek kurulumda alacağınız hatalar gerek kurulum sonrası sizi çileden çıkarabilir. Oynayacağınız oyun eski bir oyun mu neden Windows 7 düşünüyorsunuz? Windows 10 olarak XOS, ggOS önerebilirim fakat ikisinin de desteği kesildi yapımcılar daha fazla güncellemeyeceklerini söylüyorlar.

Windows 7 kullanıyorum normalde eski bir oyun ekran kartı filan istemiyor Windows 7 Lite kullanıyorum ama performans olarak biraz kötü. Bana yine Lite olup RAM filan fazla kullanmayan stabil olan arıyorum.

Merhaba gördüm hocam bir süredir sosyale girmiyordum :) stabilite ve gecikme olarak bir sürü OS(XOS, kernelos, ggOS, RekOS, foxos, tiny11, AtlasOS ve ReviOS) denemiş birisi olarak ReviOS öneririm RAM kullanımı buradakilerin hepsi azdır, ReviOS içlerinden en iyisi ve en güvenilir olanıdır diyebilirim. Hepsini test ettim hepsinde de farklı yerlerde olur olmadık hatalar aldım. Ancak son denediğim ReviOS tam bir başyapıt gönül rahatlığıyla ReviOS kurabilirsiniz iyi sosyaller.

Hocam yabancı formlarda RekOS'un geri dönüceği falan denmiş bu konu hakkında bilginiz var mı eğer geri dönerse efsane şeyler ortaya çıkar bu arada kernelin 25H2 versiyonu çıktı ben test ettim 24H2 arasında cidden bayağı bir fark var kurmayı düşünüyorsanız deneyebilirsiniz.

Hocam yabancı formlarda RekOS'un geri dönüceği falan denmiş bu konu hakkında bilginiz var mı eğer geri dönerse efsane şeyler ortaya çıkar bu arada kernelin 25H2 versiyonu çıktı ben test ettim 24H2 arasında cidden bayağı bir fark var kurmayı düşünüyorsanız deneyebilirsiniz.
RekOS dönerse gerçekten iyi şeyler yapabilir hocam bilgim yok fakat bakacağım bu dediğinize yapımcının yaptığı bir sürüm vardı eski ama bir o kadar da üst sürüm rakiplerine kafa tutuyordu hataları olmasa tercihim ondan yana olurdu. Kernel gibi ReviOS'un da 25H2 versiyonu çıktı Orjinal Win11 kurulumunun üstüne yazdırabildiğimiz için bunu tercih ettim hocam çok daha güvenli geliyor bana Kernel'de playbook işine giriyordu en son fakat ne yaptığını takip edemedim yoğunluğumdan birazcık araştıralım neler oluyormuş piyasada :) Editlerim sonra...

RekOS dönerse gerçekten iyi şeyler yapabilir hocam bilgim yok fakat bakacağım bu dediğinize yapımcının yaptığı bir sürüm vardı eski ama bir o kadar da üst sürüm rakiplerine kafa tutuyordu hataları olmasa tercihim ondan yana olurdu. Kernel gibi ReviOS'un da 25H2 versiyonu çıktı Orjinal Win11 kurulumunun üstüne yazdırabildiğimiz için bunu tercih ettim hocam çok daha güvenli geliyor bana Kernel'de playbook işine giriyordu en son fakat ne yaptığını takip edemedim yoğunluğumdan birazcık araştıralım neler oluyormuş piyasada :) Editlerim sonra...

Edit: Hocam biraz araştırdım yapımcı YouTube kanalında ve sitesinde optimizasyon programlarını deniyor ve öneriyor herhangi bir yerde geri döneceğini açıkladığı bir yazı vs. göremedim, dediğiniz yabancı kaynaklar eğer linkleyebiliyorsanız bir atın inceleyelim.

Son düzenleme:
RekOS dönerse gerçekten iyi şeyler yapabilir hocam bilgim yok fakat bakacağım bu dediğinize yapımcının yaptığı bir sürüm vardı eski ama bir o kadar da üst sürüm rakiplerine kafa tutuyordu hataları olmasa tercihim ondan yana olurdu. Kernel gibi ReviOS'un da 25H2 versiyonu çıktı orijinal Windows 11 kurulumunun üstüne yazdırabildiğimiz için bunu tercih ettim hocam çok daha güvenli geliyor bana Kernel'de playbook işine giriyordu en son fakat ne yaptığını takip edemedim yoğunluğumdan birazcık araştıralım neler oluyormuş piyasada :) editlerim sonra...

Edit: Hocam biraz araştırdım yapımcı YouTube kanalında ve sitesinde optimizasyon programlarını deniyor ve öneriyor herhangi bir yerde geri döneceğini açıkladığı bir yazı vs. göremedim, dediğiniz yabancı kaynaklar eğer linkleyebiliyorsanız bir atın inceleyelim.

Hocam vallahi göreli bayağı olmuştu belki 1 sene falan olmuştur o yüzden hatırlamıyorum Tweak prglerini biliyorum hatta onun için ayrı bir sunucu açmıştı duruyor mu bilmiyorum. Kernele gelirsek ben playbook sevmiyorum bence yapmasa daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı