Edit İşleri İçin MacBook Pro 2021 Seçimi

silden

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar. Video edit işlemlerimi ve taşınabilir olması için M1 Pro 14" almak istiyorum ancak daha önce hiç Mac kullanmadım, o yüzdem bu Pro'larda bulunan işlemcilerin veya RAM ya da SSD olayına çok Fransızım. İnternette onlarca video izledim ancak kafa karışıklığım gitmedi. After Effects, Premiere Pro, Audition tarzı bir edit programı kullanacağım. Yavaş yavaş kendimi geliştirmek açısından da belki animasyon yapımı gibi işlemler için kullanırım. Bundan dolayı hangi işlemci, hangi RAM hangi SSD tercih edilmeli acaba? Şimdiden teşekkür eder herkese iyi forumlar dilerim :)

Merhabalar. Video edit işlemlerimi ve taşınabilir olması için M1 Pro 14" almak istiyorum ancak daha önce hiç Mac kullanmadım, o yüzdem bu Pro'larda bulunan işlemcilerin veya RAM'ya da SSD olayına çok fransızım. İnternette onlarca video izledim ancak kafa karışıklığım gitmedi. After Effects, Premiere Pro, audition tarzı bir edit programı kullanacağım. Yavaş yavaş kendimi geliştirmek açısından da belki animasyon yapımı gibi işlemler için kullanırım. Bundan dolayı hangi işlemci, hangi RAM hangi SSD tercih edilmeli acaba? Şimdiden teşekkür eder herkese iyi forumlar dilerim :)

Bence Windows alın. Çünkü zorlanırsınız bence.

Merhabalar. Video edit işlemlerimi ve taşınabilir olması için M1 Pro 14" almak istiyorum ancak daha önce hiç Mac kullanmadım, o yüzdem bu Pro'larda bulunan işlemcilerin veya RAM'ya da SSD olayına çok fransızım. İnternette onlarca video izledim ancak kafa karışıklığım gitmedi. After Effects, Premiere Pro, audition tarzı bir edit programı kullanacağım. Yavaş yavaş kendimi geliştirmek açısından da belki animasyon yapımı gibi işlemler için kullanırım. Bundan dolayı hangi işlemci, hangi RAM hangi SSD tercih edilmeli acaba? Şimdiden teşekkür eder herkese iyi forumlar dilerim :)

Hocam zaten Mac'ler böyle programlar için tasarlanmıştır daha optimize çalışır bu programlar, ve içinde dünyanın en güçlü PC işlemcisi var bu arada paranız varsa RAM ve SSD'yi yükseltebilirsiniz ne kadar depolamaya ihtiyacınız olduğunuzu siz düşünün. Bu arada Mac çoğu oyun yüklenmez onu da söyleyeyim.

Hocam 1 aya alışır bu arada Mac'ler arkadaşın dediği programlar için tasarlandı zaten. Tabii gamer olsaydı Mac mantıksız olurdu.

Hocam zaten Mac'ler böyle programlar için tasarlanmıştır daha optimize çalışır bu programlar, ve içinde dünyanın en güçlü PC işlemcisi var bu arada paranız varsa RAM ve SSD'yi yükseltebilirsiniz ne kadar depolamaya ihtiyacınız olduğunuzu siz düşünün. Bu arada Mac çoğu oyun yüklenmez onu da söyleyeyim.

Hocam 1 aya alışır bu arada Mac'ler arkadaşın dediği programlar için tasarlandı zaten. Tabii gamer olsaydı Mac mantıksız olurdu.
Tamam.

İmzadaki PC var zaten hocam :)

512 GB yeter de artar ama internette izlediğim videolarda 1 TB'a çıkarın vs. diyorlar o yüzden acaba 14" baz model almak yeterli olur mu yoksa 10 CPU 16 GPU mu daha mantıklı olur ki sadece işlemci yükseltsem ? Windows kullanıcısı olarak düşünüyorum galiba bazen o yüzden akfam karışmışta olabilir :)

İmzadaki PC var zaten hocam :)

512 GB yeter de artar ama internette izlediğim videolarda 1 TB'a çıkarın vs. diyorlar o yüzden acaba 14" baz model almak yeterli olur mu yoksa 10 CPU 16 GPU mu daha mantıklı olur ki sadece işlemci yükseltsem? Windows kullanıcısı olarak düşünüyorum galiba bazen o yüzden akfam karışmışta olabilir :)

Hocam işlemcisi bir filmi editlemiyorsanız size yetecektir ama illa bir şeyi yükseltiyim diyorsanız işlemcisini yükseltin şu anki pcnizdeki depolama alanı neyse onu seçin size yetiyorsa şu an. Şu an size MacBook Air bile yeter tabii paranız varsa prosunu alın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00