Edit yapmak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan Helra1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.195

Helra1

Hectopat
Arada bir editler yapıyorum bazıları iyi izleniyor ama ben bunu sırf öyle kendim yaptım diye izlemek için atıyorum tabii yanında zaman kaybı da var sizce yapmalı mıyım?

Devam et bence, hobi olarak yaparsın. Bir taraftan tecrübe de kazamış olursun. Yararına olur.
Spoiler halinde bir adet editini atabilir misin? Merak ettim :)

Arada bir editler yapıyorum bazıları iyi izleniyor ama ben bunu sırf öyle kendim yaptım diye izlemek için atıyorum tabii yanında zaman kaybı da var sizce yapmalı mıyım?
Edit yapmak keyifli iştir. Bazen bende yapıyorum hobi olarak. Yaparken, izlerken acayip keyif alıyorum. Ortaya bir eser çıkıyor sonuçta. Eğer keyif alıyorsan ne güzel, bir taraftan bu alanda kendini geliştirmiş olursun.

Önerileriniz için teşekkür ederim.

Devam et bence, hobi olarak yaparsın. Bir taraftan tecrübe de kazamış olursun. Yararına olur.
Spoiler halinde bir adet editini atabilir misin? Merak ettim :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Reklam için yapmıyorum yapsam TikTok'tan atardım kanaldakileri izleyebilirsin hocam.

Mantıklı, her seferinde kendini gelistir belki ileride bundan para kazanırsın ve mesleğin olur kim bilir.

Kendimi geliştirmeye çalışıyorum hocam 2 yıl önce yaptığım ile şimdiki arasında çok fark var mobil için ortalama veya biraz üstü yapıyorumdur bilmiyorum ama PC alırsam AE geçerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı