10/7, az önceki yorum gibi parlaklık biraz daha kısılabilirdi ve en baştaki yazı kısa süreli gelip gittiği için belirgin ve hızlıca okunabilir anlaşılabilir olması lazım.
0.3 glow kullandım.Göze uygun olan değer 0.5.Bir sorun olmayacağını düşünerek glow ekledim.Onun harici şarkının marker yerlerine twixtor eklemezsem bir manası kalmaz markerların.Yorumunuz için teşekkürler.
Twixtor 2 marker arasına eklenir. Sanırım sen Pars Mazi izleyicisisin. Kendin öğrenmeye çalış. Bu arada glow sadece güzel bir görüntü katmak için var beyazlatmak için değil.
Twixtor 2 marker arasına eklenir. Sanırım sen Pars Mazi izleyicisisin. Kendin öğrenmeye çalış. Bu arada glow sadece güzel bir görüntü katmak için var beyazlatmak için değil.
Hocam sadece o yazıda değil genel olarak bir beyazlık var sanki videoda. Her şey silik duruyor onun dışında mis gibi edit olmuş elinize sağlık. Bir de şu editte kullandığınız şarkının adını verebilir misiniz hocam?
Hocam sadece o yazıda değil genel olarak bir beyazlık var sanki videoda. Her şey silik duruyor onun dışında mis gibi edit olmuş elinize sağlık. Bir de şu editte kullandığınız şarkının adını verebilir misiniz hocam?
Hocam renderdan kaynaklı belirttiğim gibi.Video'da kullandığım şarkını ;
Şarkıya ben eklentilerde bulundum tamamen bana kalan bir şey onun harici orjinalı bu.