Editlenmiş Windows 8.1 kullanılır mı?

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
RAM
Kingston DDR3 16 GB 1600 MHz Ram 8x2
SSD veya HDD modeli
Lunatic Elite 256 GB + HI-LEVEL 128 GB SSD (SATA)
Ekran kartı
GTX 1050Tİ
Anakart
ASUS h81m-p plus
İşlemci
Intel Core i5-4570, 3200 MHz
Sizce editlenmiş örnek Ghost Spectre gibi vs. kullanılır mı?

Kanka Win 8.1 Spec önermem. Eğer illa editli olsun diyorsan ReviOS 10 öneririm ama güvencesi yok. Keylog falan çıkabilir. Şu anda ReviOS 10'dayım bir sıkıntı fark etmedim.

Niye olmasın hocam?
Kullanabilirsin. Eğer sistemin eski bir sistem ise tabi. Ama güncel işletim sistemi kullanmanı her zaman öneririm. Linux kur mesela. Eğer kullanmasını biliyorsan. Windows 10 kur. Eski bir sistem ise kurmanı önermem. Ayrıca Düzenlenmiş ISO dosyasını kullanmanı pek tavsiye etmem Technopat dışında.

Not: Önermememin sebebi ise şudur. Keylogger tarzı şeyler çıkabilir. Düzenlenmiş ISO dosyalarını ve s indiriyorsunuz sonra hesaplarımız çalındı diyorsunuz.

Kullanabilirsin. Eğer sistemin eski bir sistem ise tabii. Ama güncel işletim sistemi kullanmanı her zaman öneririm. Linux kur mesela. Eğer kullanmasını biliyorsan. Windows 10 kur. Eski bir sistem ise kurmanı önermem. Ayrıca Düzenlenmiş ISO dosyasını kullanmanı pek tavsiye etmem Technopat dışında.

Not: Önermememin sebebi ise şudur. Keylogger tarzı şeyler çıkabilir. Düzenlenmiş ISO dosyalarını ve s indiriyorsunuz sonra hesaplarımız çalındı diyorsunuz.

Technopat işletim sistemimi yapmış

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı