Editli videolar nasıl yapılır?

1. videodakini yapmanın çok zor olacağını söyleyemem ama ikinci videodaki biraz daha bilgi ister ama yapılamayacak şey değil

1. videodakini yapmanın çok zor olacağını söyleyemem ama ikinci videodaki biraz daha bilgi ister ama yapılamayacak şey değil
Teşekkür ederim benim hic bilgim yok o yüzden, Udemy'de Mehmet Üzüm'ün kursunu almayı düşünüyorum umarım faydalı olur.

Teşekkür ederim benim hic bilgim yok o yüzden, Udemy'de Mehmet Üzüm'ün kursunu almayı düşünüyorum umarım faydalı olur.
aslında youtube da olabildiğince fazla kaynak var bence yeterli olurlar ama kendini daha çok geliştirmek istiyorsan alabilirsin senin tercihin paranın cebinde kalması için söylüyorum

Aslında YouTube'da olabildiğince fazla kaynak var bence yeterli olurlar ama kendini daha çok geliştirmek istiyorsan alabilirsin senin tercihin paranın cebinde kalması için söylüyorum

Çok teşekkür ederim evet video edit konusunda uzmanlaşmak istiyorum o yüzden senin dediğin gibi ilk başta temel şeyleri YouTube üzerinden öğrenip uzmanlaşmak için Udemy tercih edebilirim sağ ol😊

Çok teşekkür ederim evet video edit konusunda uzmanlaşmak istiyorum o yüzden senin dediğin gibi ilk başta temel şeyleri YouTube üzerinden öğrenip uzmanlaşmak için Udemy tercih edebilirim sağ ol😊
rica ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı