RTX 3080 ekran kartı alınır mı?

5060 al daha iyi gece 14 olmuştu vatan da.

Hocam 5060 4060 gibi bir model düşünmüyorum mesajınız için teşekkür ederim.

Fiyatı uygun sayılır. 1080p de darboğaz yapacaktır.

Hocam AMD ekran kartlarındaki sorunlar kalktı mı? Şu an için nasıl kartlar bilginiz var mı?

Hocam 5060 4060 gibi bir model düşünmüyorum mesajınız için teşekkür ederim.

Hocam AMD ekran kartlarındaki sorunlar kalktı mı? Şu an için nasıl kartlar bilginiz var mı?

Güncel olarak RX 9000 serisinde bir sıkıntı yok. Sıkıntıdan kastınız nedir bilmiyorum driverı kastediyorsanız şu anda hem NVIDIA hem de AMD kısmında stabil driver aramak gerekebiliyor. Onların dışında kronik bir sıkıntısını veya hatasını duymadım.

Güncel olarak RX 9000 serisinde bir sıkıntı yok. Sıkıntıdan kastınız nedir bilmiyorum driverı kastediyorsanız şu anda hem NVIDIA hem de AMD kısmında stabil driver aramak gerekebiliyor. Onların dışında kronik bir sıkıntısını veya hatasını duymadım.

Hocam genellikle çevreden duyduğum mavi ekran problemi ayrıca 7000 serisi kartları önerir misiniz?

5060 alınmaz onun yerine 9060XT al 8 GB DRAM'li modeller günümüzde yetersiz.
RX 9060 XT kullanıyorum şimdiye kadar hiç driver vb sorun yaşamadım ben.

Benim de çok düşündüğüm bir model değil hocam 5060.

Hocam 9060XT den ben gayet memnunum 2K da yeterli de geliyor bana ama eğer bütceniz varsa 9070'e yönelmenizi öneririm.

RX 7700 XT oyun testlerinde falan açıkçası iyi gelmişti hocam.

Hocam hangi işlemci ile kullanıyorsunuz. Darboğaz sıkıntısı yaşadınız mı?
R5 7600 ile 2k da kullanıyorum dar boğaz yapmıyor ama 1080p için birşey diyemem.

RX 7700 XT oyun testlerinde falan açıkçası iyi gelmişti hocam.

Hocam RX 9060 XT 16 GB ondan daha iyi. Ek olarak dahili yz olaylarından sonra FSR 4 kısmında çok daha iyi. Benim attığım da işte RX 9070 ikisinden de iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı