Editörlük ve grafik tasarımı nasıl yapılır?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Arkadaşlar mesela bir şeyler gelsin istiyorum elimden. Yani bu bilgisayarı kullanıyorum ama sadece bu bilgisayarı oyun ve video olarak kullanmak istemiyorum. En azından bir şey öğreneyim ondan aylık 100 TL kazanayım bunu para için yapmayacağım başlarda ama gelişince tabii neden olmasın. Yani mesela sevdiğim bir yayıncı var ve onun yayınlarını editlemek, fotoğraflar ile desteklemek istiyorum yani kısaca grafik yada profesyonel video editlemek, logo yapmak vesaire istiyorum. Nasıl yapacağım? Nereyi izlemem, gitmem lazım? Deneyimliler yazarsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar mesela bir şeyler gelsin istiyorum elimden. Yani bu bilgisayarı kullanıyorum ama sadece bu bilgisayarı oyun ve video olarak kullanmak istemiyorum. En azından bir şey öğreneyim ondan aylık 100 TL kazanayım bunu para için yapmayacağım başlarda ama gelişince tabii neden olmasın. Yani mesela sevdiğim bir yayıncı var ve onun yayınlarını editlemek, fotoğraflar ile desteklemek istiyorum yani kısaca grafik ya da profesyonel video editlemek, logo yapmak vesaire istiyorum. Nasıl yapacağım? Nereyi izlemem, gitmem lazım? Deneyimliler yazarsa çok sevinirim.

Eğer başlamak istiyorsan şimdiden tavsiye beğendiğin editleri, fotoğrafları vb. hep kaydet ileride çok lazım oluyor ilham alıyorsun.

Eğer başlamak istiyorsan şimdiden tavsiye beğendiğin editleri, fotoğrafları vb. hep kaydet ileride çok lazım oluyor ilham alıyorsun.
Tamam peki sizde yukarıdaki arkadaş GİBİ Onur naci öztürkleri mi önerirsiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı