Efe Uygaç - Shelby hazır sistem alınır mı?

Komiksiniz hocam gerçekten. AMD DDR4'te Intel'in DDR5 işlemcisine rakip işlemci çıkarıyor ve arada büyük bir fark olmuyor. Intel neredeyse her nesilde soket değiştiriyor AMD kaç nesildir aynı soketi kullanıyor. AMD'ye fahiş fiyat diyorsunuz. Güldürmeyin allah aşkına. Tamam ekran kartında ufak tefek sorunlar yaşanabiliyor ama AMD umursamazlık yapmıyor sorunlar oluşunca. Şimdi AMD fanboyu diyeceksiniz ama AMD, Intel ve NVIDIA'dan çok daha iyi.

H610/B660 anakartlar DDR4 mü yoksa DDR5 mi bir baksaydın şu yorumu yapmadan önce.

Peki dostum :=) bidahakine intel alırsın o halde ne diyelim

Sakin kral

Peki dostum :=) bidahakine intel alırsın o halde ne diyelim

Ben hangisi o an f/p olarak daha iyiyse onu alırım. 5 yıldır Ryzen işlemciler, 2 yıldır Radeon kartlar kullanıyorum. Kullandığım markanın da kölesi olacak kadar delirmedim çok şükür.

Buna bakabilirsin. 14K civarlarında dolanıyordu normalde, tekrar düşebilir.
Düşünürsen bunun fiyatı da çok iyi:

@kino sal bence bu arkadaşları. Kaç tane Ryzen işlemci kullandım ben savunmuyorum bunlar kadar.

Son düzenleme:
Ben hangisi o an f/p olarak daha iyiyse onu alırım. 5 yıldır Ryzen işlemciler, 2 yıldır Radeon kartlar kullanıyorum. Kullandığım markanın da kölesi olacak kadar delirmedim çok şükür.
Haklısın dostum, 12100f kafama yattı bende alıcam.
Konudan alakasız, klavyeden memnun musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…