Efe Uygaç - Shelby hazır sistem alınır mı?

İşlemcinin ne sorunu var hocam?
Şuan duyduğum bir sorun yok r5 5500 için ama dediğim gibi amd sistemlerde fps drobu çok yaşadım sinir stres resmen apple ve android gibi düşünebilirsin herşey yazılım ve şuan en iyi düzgün yazılım nvidia ve intel'de
Bence eskiden kalma bilgilerle düşünüyorlar şu an Ryzen işlemciler, AMD ekran kartları sıkıntısız.
Reis bende cidden öyle düşündüm inan ama çok yordu bıktırdı başkası neden o sıkıntıları yaşasın ki ? Cebime paramı giricem nvidia önerince hayır

Şu an duyduğum bir sorun yok R5 5500 için ama dediğim gibi AMD sistemlerde FPS drobu çok yaşadım sinir stres resmen Apple ve Android gibi düşünebilirsin her şey yazılım ve şu an en iyi düzgün yazılım NVIDIA ve Intel'de.

Hocam 2019 da dedikleriniz doğruydu. Ama dediğim gibi AMD geliştirdi kendini. Yazılımsal sorunu evet var yok demiyorum ama eskisi kadar da kötü değil bence.(NVIDIA elbette şu an daha önde her açıdan)

Hocam 2019 da dedikleriniz doğruydu. Ama dediğim gibi AMD geliştirdi kendini. Yazılımsal sorunu evet var yok demiyorum ama eskisi kadar da kötü değil bence.(NVIDIA elbette şu an daha önde her açıdan)
Evet o yüzden diyorum sonuçta biz bu sistemlerde oyun oynamayı hedefliyoruz akıcı bi şekilde ve şuan fiyatlar uçuşta neden paramızla rezil olalım ha demiyorum ki nvida veya intel sorunsuz ama çok küçük bi pay amd sistemlere göre.ama tabiki herkesin görüşü ve beklentileri farklı tercih herkesin kendisinin

Evet o yüzden diyorum sonuçta biz bu sistemlerde oyun oynamayı hedefliyoruz akıcı bir şekilde ve şu an fiyatlar uçuşta neden paramızla rezil olalım ha demiyorum ki NVIDIA veya Intel sorunsuz ama çok küçük bir pay AMD sistemlere göre. Ama tabii ki herkesin görüşü ve beklentileri farklı tercih herkesin kendisinin.

Önerileriniz için teşekkür ederim hocam. LGS'den sonra almayı düşünüyorum zaten. 1-1, 5 ayım var. RTX 2060 ile RX 6600 aklımda olan modellerdi. Tekrar bir düşünürüm.

Önerileriniz için teşekkür ederim hocam. LGS'den sonra almayı düşünüyorum zaten. 1-1, 5 ayım var. RTX 2060 ile RX 6600 aklımda olan modellerdi. Tekrar bir düşünürüm.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu imkanınız olursa tabiki 3060 daha mantıklı hayırlı olsun yinede sınavınız içinde başarılar dilerim.

6600/6600 XT/3060 üçlüsünden şaşma, 6600'ün dengi 2060 Super'dir örneğin. Bu bütçede diğer kartlar düşük kalır.

Yorumları okurken sinirden köpürdüm. Ekran kartı olarak eyvallah wattman sorunları nadiren yaşanıyor fakat işlemci olarak Ryzen inteli zaten ezip geçiyor, gerek ısı olsun gerek performans olsun. İntel işlemci kullanan insan tamamen fanboydur.

Yorumları okurken sinirden köpürdüm. Ekran kartı olarak eyvallah WattMan sorunları nadiren yaşanıyor fakat işlemci olarak Ryzen Intel'i zaten ezip geçiyor, gerek ısı olsun gerek performans olsun. Intel işlemci kullanan insan tamamen fanboydur.

Biraz ofansif bir yorum olmuş ama gayet haklı Ryzen işlemci olarak Intel'den çok daha üstün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı