Çözüldü Efi\boot\bootx64.efi not found hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

filozofunpiri

Decapat
Merhaba. exFAT32 dosyama Rufus ve vendor kullanarak Windows 11 ISO dosyası yükledim bilgisayar bu hatayı veriyor. Disk şu an içi boş ve işletim sistemi yok. Bahsettiği dosya flash bellekte zaten var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
UEFI hazırlanan bellek Fat32 mi biçimlendi NTFS mi? Ya UEFI bellek hatalı hazırlandı veya anakart desteği yok.
UEFI hazırlanan bellek Fat32 mi biçimlendi NTFS mi? Ya UEFI bellek hatalı hazırlandı veya anakart desteği yok.

Çözüm
Hocam sanırım dosya FAT32 değilmiş çünkü şimdi tekrar FAT32'ye çevirdim Android mobil uygulamalar aracılığı ile FAT32 dosyasını çevrilmiyor. Başka bilgisayar yok.

Ya ISO düzgün şekilde hazırlanmadı veya bilgisayarın desteği yok. Model ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonda o işler zor ve zahmetli. Bir PC bulup halledin. Android üzerinde o işi yapacak yazılım varsa bile ücretli olur hem de root ister kanaatindeyim.

Hocam bir uygulama vasıtasıyla hatayı çözdüm. Şimdi bilgisayar kurulum kısmına kadar geldi sürücü görmüyor bu sefer. Hata aldığım sıralarda test yaptığımda hard disk testlerini geçiyordu.

O ekrandan VMD sürücüsünü yükleyeceksiniz veya UEFI sistem ayarlarından VMD'yi kapatacaksınız.
Biosta vmd diye birşey yok ama ayrıca biri bios menüdeyken f7 tuşuna basıncada vmd çıkar demişti ancak bip sesi geliyor öyle de.Telefona sürücüleri indirip kuramaz mıyım sonra flashka bilgisayara eklerim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…