Efsane cuma indirimleri beklenmeli mi?

jeleb

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, 50.000₺ gibi bir bütçeyle yeni bir bilgisayar almak istiyorum. Sizce "Efsane Cuma" indirimleri beklenmeli mi? Laptoplara baktığımda son 2-3 haftanın en uygun fiyatlarında olduklarını görüyorum. "Efsane Cuma" geldiğinde bindirime indirim yapıyor olabilirler mi?

Selamlar, 50.000₺ gibi bir bütçeyle yeni bir bilgisayar almak istiyorum. Sizce "efsane cuma" indirimleri beklenmeli mi? Laptoplara baktığımda son 2-3 haftanın en uygun fiyatlarında olduklarını görüyorum. "efsane cuma" geldiğinde bindirime indirim yapıyor olabilirler mi?

Beklenmemeli neden mi hemen söyleyeyim indirim adı altında ürünlerin fiyatı inmiyor fiyat yükseliyor eski fiyatına geri iniyor.

Zaten piyasalar durgun. Satış yapabilmek için indirim yapıyorlar sürekli firmalar. O yüzden bu ay black friday fırsatlarını da beklemek mantıklı. Bir kaç parçaya indirim gelse bile yeter senin için. Ben de ps5 alacağım. Normalde geçen ay alacaktım ama belki denk gelirse güzel bir indirim black friday'den alacağım. Denk gelmezse de normal piyasa fiyatına alır geçerim daha sonra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı