Efsane olduğunu düşündüğünüz işlemciler

3600XT, çaktırmayın bende olduğu için değil. Şaka bir yana zaten iyi bir işlemci.

Aslında 3600X alabilirdiniz. Hız aşırtma potansiyeli için mi aldınız? İmzada sıvı soğutma kullandığını gördüm. Frekanslar nasıl?

Kullandığım işlemciler i5 6402P ve anlık olarak Ryzen 7 2700X ama zamanında alınmasını yatırım yapmak olarak gördüğüm inanılmaz işlemciler var. Mesela i7 4790K zamanın en büyük yatırımlarından birisidir. 1440P çözünürlükte hala RTX 3080 kullanabilirsiniz.
Hocam sanırım aynı şeyleri yapmışız. :) Ben de İ7-4790K kullandım şu an kullandığım sistemde ilk olarak. 2015 yılında yanına bir de GTX 980 Ti koydum mis gibi oldu. Daha sonra ben de Ryzen 7 2700X'e geçtim ve hala kullanıyorum. İ7-4790K yıldırım düşmesi sonucu çöp oldu. :(

Hocam sanırım aynı şeyleri yapmışız. :) ben de i7-4790K kullandım şu an kullandığım sistemde ilk olarak. 2015 yılında yanına bir de GTX 980 Ti koydum mis gibi oldu. Daha sonra ben de Ryzen 7 2700X'e geçtim ve hala kullanıyorum. i7-4790K yıldırım düşmesi sonucu çöp oldu. :(

Abi sende nasıl bir şans var. İçim acıdı. GTX 980 Ti inanılmaz güç çeker. Umarım güç kaynağınız iyidir.

Aslında 3600X alabilirdiniz. Hız aşırtma potansiyeli için mi aldınız? İmzada sıvı soğutma kullandığını gördüm. Frekanslar nasıl?

Eski anakartımın OC potansiyeli yoktu. Daha bu gün MAG 550M'e yükselttim. Oyunda 4.5 all Core oluyor ama. Yarın OC deneyeceğim. Ve hayır 3600XT aldım çünkü indirimdeydi ve 3600X'den daha ucuzdu.

Abi sende nasıl bir şans var. İçim acıdı. GTX 980 Ti inanılmaz güç çeker. Umarım güç kaynağınız iyidir.
Bende bir ara delice bir şey denedim GTX 690 almıştım güç kaynağım High Power 750W olmasına rağmen tam yüke soktuğumda arada kapanıyordu bilgisayar :D sonra sattım i7 3770 ile kullandım ama SLI destekli oyunlarda neredeyse 1060 performansı alıyordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı