Efsane Oyununuz Nedir?

S.T.A.L.K.E.R Benim için efsanenin ötesindedir. Bu oyunu oynadıktan sonra COD, battlefield tarzı oyunları oynayamadım birdaha, çok sıradan geldiler bana .
 
Mafia: The City of Lost Heaven. Bu oyun bana göre gelmiş geçmiş en iyi hikaye'ye ve hikaye anlatımına sahip oyundur. Görev çeşitliliği, görev tasarımları, atmosfer ve müzikler. Tam anlamıyla şahane bir oyun.
 
COD2 defalarca bitirdim ama hala da bitiririm. Zamanında xfire'den bir sürü patch yaparak multiplayer oynardım. Bir günde rahat 10-15 saat oynamışlığım vardır. Bak ağzım sulandı ben gidip bir daha indireyim bilgisayara :açım:
 
Arkadaşlar merhaba, Hani eskiden çokça oynadığımız, zaman zaman güzel geldiği için kimi zamanda imkansızlıktan oynadığımız ama şuan grafiklerinin kötü olduğu halde tekrardan oynayabileceğiniz bir oyun vardır. Kısaca çocukluğumuzun, kimimizin gençliğinin o efsane oyunu neydi? Benim oyunum Resident Evil 4. PS2'de başladım. Bilgisayarda devam ettim en son HD versiyonu çıkmıştı onuda bitirdim.
Silkroad Online hayatımdı bir ara
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı