Efsopazar.com güvenilir mi?

spectraexx

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Dual RTX4070 12Gb
Ryzen 5 7500f 5.1Ghz
DDR5 32Gb Cruical Pro Ram ve 1Tb Cruical SSD
Zalman Cnp9sx Kule tipi Soğutucu
Samsung Odyssey G3
Rampage Redsky 700W Bronze kasa
Merhaba arkadaşlar, Instagram'da gezinirken karşıma çıktı efsopazar.com adlı sitede yarı fiyatına indirimler var. Bilen duyan alışveriş yapan var mı? Sitesinde vergi numarası, adres, telefon no gibi şeyler de paylaşmışlar ama size de sormak istiyorum. Sizce güvenilir mi? Laptop almayı düşünmedim değil bu siteden.

1758604568324.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, Instagram'da gezinirken karşıma çıktı efsopazar.com adlı sitede yarı fiyatına indirimler var. Bilen duyan alışveriş yapan var mı? Sitesinde vergi numarası, adres, telefon no gibi şeyler de paylaşmışlar ama size de sormak istiyorum. Sizce güvenilir mi? Laptop almayı düşünmedim değil bu siteden.

Eki Görüntüle 2577957
MSİ Türkiye tarafından satılmakta gönderilmekte diyor ama MSİ'nin profili bile yok. Az baktım tuzak gibi, risk almak size kalmış.

Teşekkürler arkadaşlar bende güvenmedim zaten de yine de merak ettim Instagram'da karşınıza çıkarsa fiyatlara aldanmayın.

O fiyata bakarak bile gerçek olmadığını anlamak mümkün.
O fiyata RTX 2050 laptop bile bulamazsın.
Evet okula dönüş indirimi felan diyip indirim yapmışlar da imkansız o kadar düşmesi 1650 laptop bile zor bulunur o fiyata.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı