Ege Bölgesi'nde deprem!

• Konuyu başlatan Perry
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 285
  • Görüntüleme 15.686
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım boylarlar...
Bu tarz muhabbetleri ne ateistler yapar ne de komünistler. Yapsa yapsa böyle Türk İslam faşistleri yapar.

//
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşin garip yanı bu vicdansız mahlukatların yazdıklarını beğenenler var. Bir sürü insan enkaz altında can versin, bu vicdan yoksunu insanlar "Zina yaptılar" desinler. Burada ağır konuşacaktım ama ban yerim.

Umarım boylarlar...
Bu tarz muhabbetleri ne ateistler yapar ne de komünistler. Yapsa yapsa böyle Türk İslam faşistleri yapar.

//
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sinirlerim bozuldu klavyeyi fırlatmamak için zor tutuyorum.

İşin garip yanı bu vicdansız mahlukatların yazdıklarını beğenenler var. Bir sürü insan enkaz altında can versin, bu vicdan yoksunu insanlar "Zina yaptılar" desinler. Burada ağır konuşacaktım ama ban yerim.
Saçmalık. İşte bu kesim cahildir. İşte bu kesim yobazdır.

Karakteri hasarlı, hayatın zorluğunu yaşamamış aşağılık tipler bunlar. Mide bulandırıcı tipler.
Yine insanlar pisi pisine öldü. O yıkılan binaları yapanlar cinayetten yargılanmalı. Herkese geçmiş olsun diyorum.
Şu aşağı doğru çöken binalar yok mu beni delirtiyor. Adilik bu resmen!
//
//

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (57).jpg
    Ekran Görüntüsü (57).jpg
    176,5 KB · Görüntüleme: 41
Çok geçmiş olsun herkese, Çok üzüldüm.

Monitör hafif hafif sağa sola doğru tekrar sallandı. İzmir'in artçıları buradan hissediliyor.

İstanbuldan bile şiddetli hissettiğim bu depremin İzmirde yarattığı üzüntüyü korkuyu düşünemiyorum. Can kaybı 6 umarım daha fazla artmaz. Geçmiş olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı