Allah İzmir'deki kardeşlerimize yardım etsin. Yaralar İnşallah hemen sarılır.İzmir'de an itibariyle büyük bir deprem oldu!
Allah İzmir'deki kardeşlerimize yardım etsin. Yaralar İnşallah hemen sarılır.İzmir'de an itibariyle büyük bir deprem oldu!
Umarım boylarlar...
Bu tarz muhabbetleri ne ateistler yapar ne de komünistler. Yapsa yapsa böyle Türk İslam faşistleri yapar.
//
Umarım boylarlar...
Bu tarz muhabbetleri ne ateistler yapar ne de komünistler. Yapsa yapsa böyle Türk İslam faşistleri yapar.
//
Saçmalık. İşte bu kesim cahildir. İşte bu kesim yobazdır.İşin garip yanı bu vicdansız mahlukatların yazdıklarını beğenenler var. Bir sürü insan enkaz altında can versin, bu vicdan yoksunu insanlar "Zina yaptılar" desinler. Burada ağır konuşacaktım ama ban yerim.
Karakteri hasarlı, hayatın zorluğunu yaşamamış aşağılık tipler bunlar. Mide bulandırıcı tipler.İşin garip yanı bu vicdansız mahlukatların yazdıklarını beğenenler var. Bir sürü insan enkaz altında can versin, bu vicdan yoksunu insanlar "Zina yaptılar" desinler. Burada ağır konuşacaktım ama ban yerim.
Şu aşağı doğru çöken binalar yok mu beni delirtiyor. Adilik bu resmen!Yine insanlar pisi pisine öldü. O yıkılan binaları yapanlar cinayetten yargılanmalı. Herkese geçmiş olsun diyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.