Ege Bölgesinde Gezilecek Yerler

10 yıla yakın olarak Muğla'da yaşamış birisi olarak bunları söylüyorum.

Genel olarak Fethiye. Fethiye deniz olarak çok muhteşem bir yer. Fethiye'ye gidip gün boyu denizde takılabilirsin. Ölüdeniz bence Muğla'nın en güzel plajı.

404986

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Diğer taraftan yine Ölüdeniz taraflarında "Kelebekler Vadisi" var. Kelebekler Vadisi'ne ilk gittiğim zaman gerçekten çok beğenmiştim. Kelebekler Vadisi, tam olarak bir kamp mekanı. Burada güzel bir ortam kurabilirsin :)

Vadiye inen bir patika bulunmaktaydı, Faralya tarafından iniliyordu. Galiba, tam olarak bilmiyorum ama güvenlik nedeniyle o patika kapatıldı. Biraz tehlikeli bir patikaydı.

404987

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Deniz dışında gezebilecek yerlerde olukça muhteşem mekanlar. Kayaköy isimli terk edilmiş bir Rum köyü bulunmakta. Ben bu köye gittiğimde pek bir şey bilmeden gittim. Burası bir Rum köyüymüş ve eski ismi de Levissi imiş. Beni en çok şaşırtan şey ise, burada 1923 yılına kadar 10.000 kişi civarı insan yaşıyormuş.

404989

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı