Ailenizle bir kahvaltı veyahut akşam yemeğinden sonra bir çay keyfi için Pierre Loti tepesini öneririm. Muhteşem manzara ve huzur dolu yeşillik içerisinde mutlu olacağınızı düşünüyorum.
Cevahir, Istanbul Forum en büyük AVM'leridir Istanbulun. Fakat konum itibarı ile Cevahir'i öneririm çünkü Mecidiyeköy'de bulunmakta. Metro ile Taksim'e ve bir çok yere hemen ulaşabilirsiniz.
Bir diğer önerim Sarıyer'dir. Belki de yeşil ve doğa sevdamdan dolayı olabilir fakat bana göre muazzam bir ilçe. Sarıyer'de kız arkadaşımın doğum gününü öyle bir yerde kutlamıştım ki manzaraya şaşırıp kalmıştı. İki köprüyü de gören, boğaza hakim bir tepedeydik. Tabi Kafe falan yok bu dediğim yerde. Kafe için sahil kesiminde kalmalısınız.
Taksim'den bir öneride bulunmak isterim size. J'adore adlı bir mekan vardır Taksim'deki meşhur kilisenin karşısındaki çıkmaz sokakta. Pek adı duyulmasa da yediğim en güzel tatlılar oradaydı. Küçük ve samimi bir mekan, plaktan çalan Fransız Müziği ve girdiğiniz anda gelen muhteşem çikolata kokuları... Mutlaka gidilmeli.
Not: Kız arkadaşınızı regl döneminde J'adore'a götürürseniz inanılmaz puan kazanırsınız arkadaşlar.