İstanbul'da gezilecek yerler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailenizle bir kahvaltı veyahut akşam yemeğinden sonra bir çay keyfi için Pierre Loti tepesini öneririm. Muhteşem manzara ve huzur dolu yeşillik içerisinde mutlu olacağınızı düşünüyorum.
Cevahir, Istanbul Forum en büyük AVM'leridir Istanbulun. Fakat konum itibarı ile Cevahir'i öneririm çünkü Mecidiyeköy'de bulunmakta. Metro ile Taksim'e ve bir çok yere hemen ulaşabilirsiniz.
Bir diğer önerim Sarıyer'dir. Belki de yeşil ve doğa sevdamdan dolayı olabilir fakat bana göre muazzam bir ilçe. Sarıyer'de kız arkadaşımın doğum gününü öyle bir yerde kutlamıştım ki manzaraya şaşırıp kalmıştı. İki köprüyü de gören, boğaza hakim bir tepedeydik. Tabi Kafe falan yok bu dediğim yerde. Kafe için sahil kesiminde kalmalısınız.
Taksim'den bir öneride bulunmak isterim size. J'adore adlı bir mekan vardır Taksim'deki meşhur kilisenin karşısındaki çıkmaz sokakta. Pek adı duyulmasa da yediğim en güzel tatlılar oradaydı. Küçük ve samimi bir mekan, plaktan çalan Fransız Müziği ve girdiğiniz anda gelen muhteşem çikolata kokuları... Mutlaka gidilmeli.
Not: Kız arkadaşınızı regl döneminde J'adore'a götürürseniz inanılmaz puan kazanırsınız arkadaşlar.

Sabah kahvaltısı için tavsiyem Çengelköy'e gidip meşhur börekçiden böreğinizi alıp denize sıfır olan çay bahçesinde boğaz manzarasında yemeniz olacaktır.

Üç gün içinse Emirgan Korusu'nu atlayabilirsiniz ama Pierre Loti ve Üsküdar'ı atlamayın derim=))

O halde Üsküdar'ımızı bekleriz... Üsküdar'ı benden çok gezen yoktur herhalde :)
İnanın sizden daha fazla gezdik. Üsküdar da kaldık. Çok güzel bir semt,çok sıcak insanları var. ''İstanbul da yaşanmaz be abicim!'' diyenler. Bence üsküdar da yaşanılır.

- - - Güncellendi - - -

İstanbul gerçekten harika bir şehir. Her gidişimde gözümde kat kat değeri artıyor. Pierre Loti'ye gidemedik alışverişe daldık. Forum istanbula gittik. Farklı bir mimariye sahip,değişik tasarımları vardı. Herkeze teşekkür ederim. Konu kapanabilir.

Topkapı Saray'ını görmenizi öneririm.

topkapi-sarayi.jpg

Pierre Loti Tepesi de olabilir.

pierre-loti.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı