Ege erkek KYK yurdu nerede?

Serp

Decapat
Daha fazla  
Nerede baksam da düzgün bir bilgi bulamadım. Kampüsün içinde erkek yurdu yok gibi gözüküyor ama KYK sitesinde adreste filan içinde gözüküyor. Hani ulaşmaya çalıştım ulaşamadım yurtta kalan ya da bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam adresi atar mısınız? Belirtici bir ifade vardır belki. Ben okuduğum süreçte kampüs içinde sadece kız öğrencilerin konakladığı kyk yurdu vardı sadece.

Tam adresi atar mısınız? Belirtici bir ifade vardır belki. Ben okuduğum süreçte kampüs içinde sadece kız öğrencilerin konakladığı kyk yurdu vardı sadece.
Adres şöyle yazıyo
Ege Üniversitesi Kampüsü Erzene Mh. Ankara Cd. No: 172/55 Bornova/İZMİR
haritada göster deyince şu kordinata gidiyo 38°27'33.3"N 27°14'04.2"E

Adres şöyle yazıyor.
Ege Üniversitesi Kampüsü Erzene Mh. Ankara Cd. No: 172/55 Bornova/İZMİR
Haritada göster deyince şu kordinata gidiyor 38°27'33.3"n 27°14'04.2"e

Bahsedilen konumda Zübeyde Hanım yurdundan başka (kız yurduydu o) bir yurt daha görünüyor. Kampüs içinde olması da muhtemel.

Bende öyle düşünüyorum ama hiçbir şey bulamamda garip geldi yeni filan mı açıldı acaba giden gören çıkar mı acaba

Bunu sonradan okuycaklar için yazıyorum şu anda geldim o yurtdayım ve evet kordinattaki yerde. Galiba yeni bir bina daha yapmışlar ve orayı da erkeklere vermişler ya da tam tersi sonuç olarak kız ve erkek KYK karşı karşıya ama konumuz bu değil konum doğru odalar ise 6 kişilik ranza şeklinde.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı