Ege tıp için nasıl çalışır?

Fsmuser1

Picopat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-
Meslek
Öğrenci
Şehrimdeki nitelikli bir fen lisesinde okuyorum. Obpm 95 üstü geliyor.
2026 YKS'ye gireceğim. Bu sene çalıştım sadece sonlara doğru biraz saldım 9 10 da ortslama çalıştım 10 yazında biraz temel attım ama dershane rehberlikçisi 11 de pek TYT çalışmama izin vermedi. Biraz tytm geriledi ancak şu an Türkçe sosyal iyi durumda.
Matematik netim geriledi sene başına göre fenim 7 net civari geliyor. Bu yaz 11 mat kimya biyolojide pek eksikliğim yok tekrar edeceğim fizikte elektrik ve manyetizmayı tam öğrenmedim. Bu yaz kütüphanede kalabileceğim kadar kalabilirim. Bir de 12 konularından logaritmayı yetişirse önden bitireyim mi? Bazı hocalar önden hazırlık yapmak iyi dediler. Sizce ne yapmalıyım? 95 OBP'yle ege tıp kazanılır mı? 95 OBP çok sorun yaratır mı?

2026 YKS'ye gireceğim. Bu sene çalıştım sadece sonlara doğru biraz saldım 9 10 da ortslama çalıştım 10 yazında biraz temel attım ama dershane rehberlikçisi 11 de pek TYT çalışmama izin vermedi. Biraz tytm geriledi ancak şu an Türkçe sosyal iyi durumda.
Matematik netim geriledi sene başına göre fenim 7 net civari geliyor. Bu yaz 11 mat kimya biyolojide pek eksikliğim yok tekrar edeceğim fizikte elektrik ve manyetizmayı tam öğrenmedim. Bu yaz kütüphanede kalabileceğim kadar kalabilirim. Bir de 12 konularından logaritmayı yetişirse önden bitireyim mi? Bazı hocalar önden hazırlık yapmak iyi dediler. Sizce ne yapmalıyım? 95 OBP'yle ege tıp kazanılır mı? 95 OBP çok sorun yaratır mı?

Önce TYT halledilmeli hocam ardından full fokus AYT gidersiniz TYT deneme ve eksik kapatma olarak ilerler 95 OBP ilk 5K civarında biraz sarsabilir yine birkaç netle telafi edilir ama onun üstü için yeterli.

Yazın mutlaka TYT'yi ve 11 feni, matematiği halletmeye çalış. 8 güne ben de gireceğim sınava, netlerim TYT olarak 95-105 arası AYT de 70'e zorluyor. Bu dediklerimi ben yazın yapmadım üstünde proje vs. olarak boşa çok zaman harcadım. Bu dediklerimi yapıp geometri, paragraf ve problem rutini oluşturup düzenli çalışırsan olmayacak şey değil. Biyoloji olarak Dr. Biyoloji'nin video anlatım kitaplarını alıp halledebilirsin.

95 OBP size sorun yaratmaktan çok fayda sağlar okul birincisi olamazsınız belki ama olsun, yazın dershaneye de devam ediyorsanız tyt halledin.

Hayır, logaritma veya 12 konularını önden bitirmenize veya başlamanıza gerek yok. Evet, 95 OBP ile Ege Tıp kazanılır ve öyle büyük sorun yaşatmaz.

Bu yaz TYT fen konularını mümkünse bir tur bitirin ve TYT matematik için bir tane güzel soru bankası alın.
Ayrıca 11.sınıf konuları AYT'nin düşündüğünüzden daha büyük bir parçasını oluşturuyor, her ne kadar çok eksiğim yok dediyseniz bile lütfen 11 konularına ağustos - eylül gibi başlayın. Nasıl çalışacağım derseniz Youtube'un kaliteli hocalarının kamp kitaplarından alıp hocalarla beraber hem konuyu yürütüp hep soru bankası bitirirseniz çok güzel olur.

TYT - AYT Matematik ve Geometri için Eyüp B'nin 3D VDD serisi
TYT - AYT Biyoloji için Dr. Biyoloji veya Biosem
TYT - AYT Fizik için Altuğ Güneş veya Özcan Aykın

Hocalarını öneririm. Türkiye'nin Youtube'da en bilindik hocaları ve en bilindik kamplarıdır. Özellikle Dr. Biyolojiyi çok öneririm, koca AYT biyolojiyi bana 2 haftada fullettircek seviyeye getirdi.

Hayır, logaritma veya 12 konularını önden bitirmenize veya başlamanıza gerek yok. Evet, 95 OBP ile ege tıp kazanılır ve öyle büyük sorun yaşatmaz.

Bu yaz TYT fen konularını mümkünse bir tur bitirin ve TYT matematik için bir tane güzel soru bankası alın.
Ayrıca 11.sınıf konuları AYT'nin düşündüğünüzden daha büyük bir parçasını oluşturuyor, her ne kadar çok eksiğim yok dediyseniz bile lütfen 11 konularına ağustos - Eylül gibi başlayın. Nasıl çalışacağım derseniz YouTube'un kaliteli hocalarının kamp kitaplarından alıp hocalarla beraber hem konuyu yürütüp hep soru bankası bitirirseniz çok güzel olur.

TYT - AYT matematik ve geometri için Eyüp B'nin 3D vdd serisi.
TYT - AYT biyoloji için dr. Biyoloji veya biosem.
TYT - AYT fizik için altuğ güneş veya Özcan aykın.

Hocalarını öneririm. Türkiye'nin YouTube'da en bilindik hocaları ve en bilindik kamplarıdır. Özellikle dr. Biyolojiyi çok öneririm, koca AYT biyolojiyi bana 2 haftada fullettircek seviyeye getirdi.

Dediğiniz hocaları kullanıyorum özellikle Eyüp b 9'dan beri videolarını izlerdim. Dr biyoloji bu sene bayağı kullandım çok faydasını gördüm. Bir de TYT matta temelim var 345 ve 3D var 345'in çok az bir kısmı kalmış fonksiyon falan 3D de işte 345'i yazın neredeyse bitirince hpca 3D'yi yavaş çözmemi istedi TYT'de matı tekrar etsem yeterli olur benim için. 11 konularına erken de başlayabilirim bir de çünkü bizim dershanenin kütüphanesi 8'den 10'a kadar açık bizim evde klima yok orada çalışmaktan başka çarem yok.Özellikle matematikte çok sorunum yok ama dediğiniz yapıp yinede aytyi sağlam tutucam.

Dediğiniz hocaları kullanıyorum özellikle Eyüp b 9'dan beri videolarını izlerdim. Dr biyoloji bu sene bayağı kullandım çok faydasını gördüm. Bir de TYT matta temelim var 345 ve 3D var 345'in çok az bir kısmı kalmış fonksiyon falan 3D de işte 345'i yazın neredeyse bitirince hpca 3D'yi yavaş çözmemi istedi TYT'de matı tekrar etsem yeterli olur benim için. 11 konularına erken de başlayabilirim bir de çünkü bizim dershanenin kütüphanesi 8'den 10'a kadar açık bizim evde klima yok orada çalışmaktan başka çarem yok.Özellikle matematikte çok sorunum yok ama dediğiniz yapıp yinede aytyi sağlam tutucam.
Çok güzel. Eğer istikrarlı bir şekilde AYT çalışıp tekrarlarınızı yaparsanız belki Ege yerine Hacettepe'ye vs. gidebilirsiniz. Kolay gelsin.

Çok güzel. Eğer istikrarlı bir şekilde AYT çalışıp tekrarlarınızı yaparsanız belki ege yerine Hacettepe'ye vs. gidebilirsiniz. Kolay gelsin.

Hocam bizim hoca dedi ki ilk 1000 artık kapandı. Bunu söylemesinin nedeni şu an 11'in başında bile 96 net yapan kişiler falan var ondan ilkelerde hedefim Hacettepe olmasına rağmen not ortalamasından dolayı Hacettepe imkansız gibi geliyor. Ben seneye 80 netle başladım Türkçem kötüydü(28 net) son denemelerde 35-5 38-2 yaptım. Dediğim gibi matematiğim 30 netle başlamıştı sene başında ancak 20'nin bile aşağısına düştü dediğim gibi bu sene TYT matı bildiğim halde o kadar soru çözdüğüm halde tekrar etmediğim için geriledi.Bir de dershaneler sınavdan sonra mı açılır?

Son düzenleme:
Hocam bizim hoca dedi ki ilk 1000 artık kapandı. Bunu söylemesinin nedeni şu an 11'in başında bile 96 net yapan kişiler falan var ondan ilkelerde hedefim Hacettepe olmasına rağmen not ortalamasından dolayı Hacettepe imkansız gibi geliyor. Ben seneye 80 netle başladım Türkçem kötüydü(28 net) son denemelerde 35-5 38-2 yaptım. Dediğim gibi matematiğim 30 netle başlamıştı sene başında ancak 20'nin bile aşağısına düştü dediğim gibi bu sene TYT matı bildiğim halde o kadar soru çözdüğüm halde tekrar etmediğim için geriledi.Bir de dershaneler sınavdan sonra mı açılır?
Evet, yaz kursları temmuzda normal dershaneler eylülde açılır. Ayrıca ilk 1000 kapandı olayı bence saçma çünkü şuan yapılan netler ile YKS'de yapılacak netler bire bir olmayacak. Şuan TYT'de 100 net yapan adam gerçek TYT'de de 100 net yapar diye bir kaide yok hatta sınav anında görmediği birşey gelir karşısına, veya heyecan yapar yanlış okur vs. 100 netten bile düşebilir. Tabii onların işleri daha kolay, fakat bu sizin onları geçemeyeceğiniz anlamına gelmiyor.

Siz şuan ona giremem şuna giremem, hangi üniversiteye gitsem vs. çok düşünmeyin. Şuan yapmanız gereken tek şey TYT'nizi 100'lere AYT'nizi 70'lere çıkartmak. AYT'ye lütfen çok önem verin, rica ediyorum.

Evet, yaz kursları Temmuz'da normal dershaneler Eylül'de açılır. Ayrıca ilk 1000 kapandı olayı bence saçma çünkü şu an yapılan netler ile YKS'de yapılacak netler bire bir olmayacak. Şu an TYT'de 100 net yapan adam gerçek TYT'de de 100 net yapar diye bir kaide yok hatta sınav anında görmediği bir şey gelir karşısına, veya heyecan yapar yanlış okur vs. 100 netten bile düşebilir. Tabii onların işleri daha kolay, fakat bu sizin onları geçemeyeceğiniz anlamına gelmiyor.

Siz şu an ona giremem şuna giremem, hangi üniversiteye gitsem vs. çok düşünmeyin. Şu an yapmanız gereken tek şey TYT'nizi 100'lere AYT'nizi 70'lere çıkartmak. AYT'ye lütfen çok önem verin, rica ediyorum.

Sizin dediğiniz gibi yapacağım aslında haklısınız onun maksimum çıkacağı yer belli zaten benim ne zaman çıktığım önemli değil. TYT'yi desiğiniz gibi 100'e çekmek için elimden geleni yapacağım AYT'yi de dediğiniz gibi salmadan asılacağım. Herşey için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı