Dilden 50k yaptım dilden seçmeyi düşünüyordum ama böyle bir fırsatım da var. TYT sıralamam 450k, öneriniz nedir?
Düşünme dile ağırlık ver. Bilgisayara dair şeyleri öğrenmek çok daha kolay. Hele programcılık tek başına öğrenmenin en kolay olduğu şeylerden biri. Uzmanlığı emek ister ama o okuldan mezun olduğunda okulda gördüklerinle ben şu programlama dilini tamamen biliyorum diyemeyeceksin. Dile ağırlık ver başka işlerin kapısını da açar.Dilden 50K yaptım dilden seçmeyi düşünüyordum ama böyle bir fırsatım da var. TYT sıralamam 450k, öneriniz nedir?
Dili seçtikten sonra planın nedir öğrenebilir miyim neler yapmayı düşünüyorsun tercumanlık vs? Ona göre fikir vermek isterim.
Düşünme dile ağırlık ver. Bilgisayara dair şeyleri öğrenmek çok daha kolay. Hele programcılık tek başına öğrenmenin en kolay olduğu şeylerden biri. Uzmanlığı emek ister ama o okuldan mezun olduğunda okulda gördüklerinle ben şu programlama dilini tamamen biliyorum diyemeyeceksin. Dile ağırlık ver başka işlerin kapısını da açar.
Programciliktan 10 kat daha iyi olur. Çok daha kolay iş bulursun. Yarin öbür gün yurt dışına göz kırparsin adamlar senden belli bir seviyede Almanca sertifikası ister. Teknoloji alanında öğrenmek istediklerini daha spesifik ve uluslararası geçerli olan sertifikalarla(Cisco Ccna gibi) edinirsin, hem daha detaylı öğrenmiş olursun.tercümanlık gibi olabilir bence
Alman dili ve edebiyatı nasıl olur sizce
Tercümanlık gibi olabilir bence.
Alman dili ve edebiyatı nasıl olur sizce?
Dilden 50K yaptım dilden seçmeyi düşünüyordum ama böyle bir fırsatım da var. TYT sıralamam 450k, öneriniz nedir?
Turizm okuyup kendim Almanca öğrensem yine aynı kapıya çıkar mı acaba ?Programciliktan 10 kat daha iyi olur. Çok daha kolay iş bulursun. Yarin öbür gün yurt dışına göz kırparsin adamlar senden belli bir seviyede Almanca sertifikası ister. Teknoloji alanında öğrenmek istediklerini daha spesifik ve uluslararası geçerli olan sertifikalarla(Cisco Ccna gibi) edinirsin, hem daha detaylı öğrenmiş olursun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.