Egea 1.3 Multijet alınır mı?

insideman61

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2017-2019 arası urban ya da urban Plus 1.3 Multijet düşünüyorum.
Ya da 2021-2022 makyajlı kasa easy Plus düşünüyorum. Hemen hemen fiyatlar aynı.
Kafamı kurcalayan donanım olarak urban Plus çok dolu özellikle 6 airbag olması easy Plus'da ise 2 airbag var.
Görünüş olarak makyajlı kasa daha güzel görünüyor. Bir de tabii daha yeni model.
Diğer fark olarak urban Plus artıları katlanan koltuklar, dijital klima, car play destekli teyp, hoparlör sayısı, koltuk kumaşı gibi farklılar var.

Bir de urban ile urban Plus arasında ne gibi fark var?

Bir de en fazla 80-90 bin km bandında bakıyorum. Herkes Multijet çok sağlam 500k kapak açmaz diyor ama 150k civarı Turbo enjektör dpf sıkıntısı olur mu?
Yoksa Fiat ustasında kontrol ettirsem sıkıntı yok derse 120-140k kmlerde alayım mı?

Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında temiz olduktan sonra hepsi alınır ama Adblue sorun ve ekstra masraflarından dolayı Euro 5 alınır bence. Paketler için çok yorum yapamayacağım. Enjektör ve turboya alırken baktır, taksiciler kapak açmadan 500 bin üzeri çok rahat gidiyor.

1.3 Multijet Türk halkının çeyrek altınıdır bir nevi, az yakar çok kaçar fakat dizel olduğundan dolayı alınmadan önce motorun önemli parçaları olan Turbo, pompa kontrolünü mutlaka yaptırın özellikle enjektör ve memelere. Araç duman atıyor mu rölantide devir seyri nasıl genel olarak dizellerde bu çok önemli aldıktan sonra baş ağrımaması adına. Onun haricinde temiz düşük km şase, kaporta ve motor aksamında ciddi bir problem yoksa alınıp binilebilir. Bakımları düzgün yapıldığı takdirde kullanıcısını üzmez. Corsa 1.3CDTI (yani Multijet)kullanan birisi olarak söylüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı