Egea cross nasıldır?

Bizde 1.4 benzinli urban var memnunuz aracın içi gayet güzel üst göğüste yumuşak malzeme kullanılmış sert plastik kapılarda var. Limited olanı donanım olarak da dolu dolu, araç ayrıca dışarıdan da çok yakışıklı duruyor, 1.6 Multijet motorları da stabil ve seri motorlar. Şahsen ben tercih listemde yükseklerde tutardım ancak 1.9m veriyorsanız bence austral falan da bakabilirsiniz.

Hocam 1.9 verip de en boş paket austral da almak istemiyorum.

Hocam o kadar bütçe varsa zaten yanlış araca bakıyorsunuz.
Skoda kamiq, Skoda Karoq, Skoda Octavia gibi araçlara bakmak varken neden Egea'ya bakıyorsunuz😀

Bilmiyorum hocam bende ama çok iyi duruyor araba 😄 bir de o 1.9 çok çok zorlarsam çıkar zaten 1.5'di bütçe zar zor 1.75 yapıp Egea baktım.

Son düzenleme:
Q2 hocam en boş paket 57k km de 2022 model niye en dolu paket 2025 varken alayım ki.

Bilemem hocam senin fikrin, 1.9M bütçem olsa biraz daha zorlayıp en azından 2023 ve üzeri A3 35 TFSI alırdım.

Hocam Egea cross dışarıdan göründüğü gibi büyük bir araç değil ki önerdiğim araçlar sınıf ve hacim olarak Egea Cross'dan daha büyük.

Evet hocam çok büyük değil ama şöyle bir şey var focus benim yaşadığım yerde ne kadar iyi performans verebilir ki ben şu an şehir dışında yaşıyorum ve bayağı bir de burada yaşayacağım o yüzden SUV ve crossover bakıyorum.

1.700.000 bandına çıkılıyorsa kesinlikte 1.5 hybrid Alfa Romeo tonale alınmalı. Eğer SUV ve performans isteniyorsa.

Hocam parça sıkıntısı var Alfa Romeo'nun.

Evet hocam çok büyük değil ama şöyle bir şey var focus benim yaşadığım yerde ne kadar iyi performans verebilir ki ben şu an şehir dışında yaşıyorum ve bayağı bir de burada yaşayacağım o yüzden SUV ve crossover bakıyorum.

İşin daha ilginç yanı bahsi geçen araç SUV değil.
SUV görünümlü HB.
Alt takım komple sedan ile aynı.
Benim aracım 2021 modeldi ve bütün parçaları Cross ile aynıydı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı