Egea cross nasıldır?

Evet hocam çok büyük değil ama şöyle bir şey var focus benim yaşadığım yerde ne kadar iyi performans verebilir ki ben şu an şehir dışında yaşıyorum ve bayağı bir de burada yaşayacağım o yüzden SUV ve crossover bakıyorum.

Hocam parça sıkıntısı var Alfa Romeo'nun.
Hocam o 156-159 serisinde kaldı o bir tık. Fiat ortağı olduğu için parça problemi yok şu an.

https://www.sahibinden.com/arazi-suv-pickup-alfa-romeo-tonale-1.5-hybrid ama sakın Giulia ve Stelvio gibi Alfa'ların direksiyon hissini bekleme bu arabadan. Giulia ve Stelvio BMW'den daha iyi olan arabalar. Tonale ise daha lüks ve dizayn konusunda 159'a benzeyen bir SUV. Parça sıkıntısıda yok artık
Benim son zamanlarda inanılmaz hoşuma giden arabadır kendisi. SUV düşünen tüm yakınlarıma bunu önermeye başladım. Bütçe keşke 2-2.2 milyona kadar çıksa da 1.3 Hybrid önerebilsem arkadaşa ama 1.5 Hybrid kesinlikle üzmez.

https://www.sahibinden.com/arazi-suv-pickup-alfa-romeo-tonale-1.5-hybrid ama sakın Giulia ve Stelvio gibi Alfa'ların direksiyon hissini bekleme bu arabadan. Giulia ve Stelvio BMW'den daha iyi olan arabalar. Tonale ise daha lüks ve dizayn konusunda 159'a benzeyen bir SUV. Parça sıkıntısıda yok artık
Bildiğim kadarıyla PSA ortak üretim ve Peugeot 408, Citroën C4X ile aynı platform.
Hocam zaten öyle bir his beklemek haksızlık olur bir sorayım ustalara ona göre değerlendiririm.

Bildiğim kadarıyla PSA ortak üretim ve Peugeot 408, Citroën C4X ile aynı platform.
Compassla çok bir farkı yok zaten compass platformu benim bildiğim. Direksiyon hissi o kadar boş anlatamam. Virajlara girerken kayacakmışsınız gibi hissettiriyor hiç alfa gibi değil.

Benim son zamanlarda inanılmaz hoşuma giden arabadır kendisi. SUV düşünen tüm yakınlarıma bunu önermeye başladım. Bütçe keşke 2-2.2 milyona kadar çıksa da 1.3 Hybrid önerebilsem arkadaşa ama 1.5 Hybrid kesinlikle üzmez.
2.2 gibi paralarda Stelvio daha mantıklı olur benim açımdan.

Son düzenleme:
Sanayi istemiyorsan Japon almalısın kesinlikle, Toyota Corolla tavsiye ederim eğer eski kötüdür diye bir algın yoksa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı