Eğitim hayatım çok yoğun

Sen ortaokula gidiyorsun günde uyumak için 6 saatin kalıyorsa zamanı iyi yönetemiyorsun demektir. Yaşadıkların aşırı değil sadece düzensiz çalışıyor gibisin ve zamanını kullanamıyorsun.

Din, görsel gibi dersleri bu kadar kasmana gerek yok, genellikle 100 verip geçiyorlar. Şiir ezberleme işleri de boş. Bizi de ortaokulda şiir ezberlemezsek sözlülerle korkuturlar fakat dönem sonuna kadar unuturlar. Sadece hocalarla arayı iyi tutmaya çalış.
Sayısalcı adama dua ezberleten hocanın kafasından istiyorum. Din dersi kaldırılmalı.

Ortaokulda sayısal sözel bölüm ayrımı yok.

Sen ortaokula gidiyorsun günde uyumak için 6 saatin kalıyorsa zamanı iyi yönetemiyorsun demektir. Yaşadıkların aşırı değil sadece düzensiz çalışıyor gibisin ve zamanını kullanamıyorsun.
Aslında zamanı yönetmede iyiyim.
Din, görsel gibi dersleri bu kadar kasmana gerek yok, genellikle 100 verip geçiyorlar. Şiir ezberleme işleri de boş. Bizi de ortaokulda şiir ezberlemezsek sözlülerle korkuturlar fakat dönem sonuna kadar unuturlar. Sadece hocalarla arayı iyi tutmaya çalış.
Bizde değil ama, 2 sayfadır onu diyorum.
Bizde ciddi ciddi disiplin kuruluna yolu var.
Bir arkadaşım müzik ödevini yapmadı, öğretmen neden diye sorunca "LGS" dedi.
O çocuk disiplinlik oldu işte.

Bizde değil ama, 2 sayfadır onu diyorum.
Bizde ciddi ciddi disiplin kuruluna yolu var.
Bir arkadaşım müzik ödevini yapmadı, öğretmen neden diye sorunca "LGS" dedi.
O çocuk disiplinlik oldu işte.

Sizi büyük kandırıyorlar haberin olsun🤣. Ödev yapmadın diye disipinlik olmazsın, en fazla hoca sözlüden kırar o kadar.

Şiir ezberlemeye ayıracağın süreyi paragraf çözmeye ayırmanın sana daha fazla katkı sağlayacağı kanaatindeyim.
Çok haklısınız kesinlikle, fakat maalesef ki ödev ben de öğrenciyim fakat 8.sınıfta hiç bu kadar ağır yük kaldırmadım ödev konusunda.

Durumu ailenle paylaş, yağlı boya ve şiir gibi şeyler yüzünden derslerine yoğunlaşamadığını söyle seni dikkate alıp öğretmenlerinle konuşacaklardır.

Sizi büyük kandırıyorlar haberin olsun🤣. Ödev yapmadın diye disipinlik olmazsın, en fazla hoca sözlüden kırar o kadar.
Hocam ben lise 3'e gidiyorum. Hoca bildiğiniz gözümüzün önünde MEB ortaoğretim kurumları yönetmeliğini okudu. Ödev yapmayınca disipline gönderme hakları var.

Hocam ben lise 3'e gidiyorum. Hoca bildiğiniz gözümüzün önünde MEB ortaoğretim kurumları yönetmeliğini okudu. Ödev yapmayınca disipline gönderme hakları var.
Ne yazık ki.
Yok hocam disipline giden de son anda yırtan da oldu bu tarz ödevleri yapmamaktan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı