Ücretli Eğitim hizmeti veriyorum

Makaleler
12
- Yazılım (C#, PHP, GML, JAVA, HTML, JS, CSS)
- Grafik tasarım
- Adobe Premiere Pro ve Adobe After Effects video hazırlama
- Adobe Photoshop kullanma
- Unity
- Minecraft eklenti geliştirme
- Mobil uygulama geliştirme
- Minecraft'ta profesyonelleşme
- Yazılım optimizasyonu
- Yazılım güvenliğini sağlama

Kampanyalı Paket -> Bu paket denemek isteyenler için. 5 dakikalık kısa eğitim, 5 dakikalık örnek ve 5 dakikalık soru cevap yapılır. Toplam 15 dakika sürer ve her müşteri bir kez yararlanabilir. İade yapılmaz. Ücret 15 dakikalık 1 TL.
Paket -> Önce eğitim verilir, sonra müşteri beğenirse ödeme yapar. Yalnızca konu anlatımı dahil. Her müşteri bir kez deneyebilir. Ücret 10 dakikalık 10 TL.
Paket -> Ön ödeme yapılır. Müşteriye konu anlatılır ve örnek verilir. Sonrasında müşterinin soruları cevaplanır. İade yapılmaz. Ücret 30 dakikalık 25 TL.
Paket -> Ön ödeme yapılır. Müşteriye konu anlatılır ve örnek verilir. Sonrasında müşterinin soruları cevaplanır. Müşteri beğenmezse iade yarı fiyatına yapılır. Ücret 60 dakikalık 70 TL.

Discord: Mucosoft#6017

Son düzenleme:
Photoshop ücreti ne kadar?
Merhaba @Kastanbolu, şu anki fiyat saatlik 70 TL. Paketimizde anlatım, örnek ve soru cevap bulunuyor.
Müşterilerin daha uygun hizmet alabilmesi adına 3 yeni eğitim paketi ekliyoruz.
1. Paket -> Önce eğitim verilir, sonra müşteri beğenirse ödeme yapar. Yalnızca konu anlatımı dahil. Her müşteri bir kez deneyebilir. Ücret 10 dakikalık 10 TL.
2. Paket -> Ön ödeme yapılır. Müşteriye konu anlatılır ve örnek verilir. Sonrasında müşterinin soruları cevaplanır. İade yapılmaz. Ücret 30 dakikalık 25 TL.
3. Paket -> Ön ödeme yapılır. Müşteriye konu anlatılır ve örnek verilir. Sonrasında müşterinin soruları cevaplanır. Müşteri beğenmezse iade yarı fiyatına yapılır. Ücret 60 dakikalık 70 TL.

Son düzenleme:
Mesela ben 3. paketi satın aldım, bana 1 saatin içerisinde hangi birisini öğretebilirsin ki? Programı kullanmayı mı, banner vs. şeyleri hazırlamayı mı, video hazırlamayı mı?

Mesela ben 3. paketi satın aldım, bana 1 saatin içerisinde hangi birisini öğretebilirsin ki? Programı kullanmayı mı, banner vs. şeyleri hazırlamayı mı, video hazırlamayı mı?
İyi günler @Nailed It, bunun amacı 1 saatte her şeyi öğretmek değil. Saatlik olarak ücretlendirmeyi açıkladık. Genel olarak her pakette bir konuya veya erken biterse birden fazla konuya ağırlık verilir. Müşteri hangi konuyu öğrenmek istiyor ise oradan başlanılır. En baştan öğrenmek istiyor ise dersin uzunluğu artacağı için ücret de yükselir.

Ayrıca Technopat'ta konuyu öne çıkarırken böyle bir bug olduğunu belirteyim.
1631243126422.png

İyi günler @Nailed It, bunun amacı 1 saatte her şeyi öğretmek değil. Saatlik olarak ücretlendirmeyi açıkladık. Genel olarak her pakette bir konuya veya erken biterse birden fazla konuya ağırlık verilir. Müşteri hangi konuyu öğrenmek istiyor ise oradan başlanılır. En baştan öğrenmek istiyor ise dersin uzunluğu artacağı için ücret de yükselir.

Ayrıca Technopat'ta konuyu öne çıkarırken böyle bir bug olduğunu belirteyim.
Eki Görüntüle 1162081
Konuyu öne çıkardınız sanırım, tekrar bildirim aldım ben de. Bu konuda bir tuhaflık var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı