Daha fazla
@SadeceBirİnsanAHuman Hocam merhaba, yanlış anlamayın beni lütfen isterseniz bu mesajı raporlayıp yetkililere de sildirebilirsiniz ama Hizmet İlanları kategorisinde açmış olduğunuz pek çok konuda verdiğiniz hizmetler için yetersiz olduğunuzu düşünüyorum. Kaç yaşındasınız? Bu dersleri siz kendiniz mi veriyorsunuz yoksa grup olarak çalışıp derse hakim kişi kim ise o mu veriyor? Çok fazla ders var ve hepsinde uzmanlaştığınızı düşünmüyorum. Demek istediğim şey, bu işler 1-2 ay C# çalışıp ardından HTML öğrenmek ardından başka bir şey öğrenmekle olmaz hocam. Yok ben yıllardır bunların hepsine çalışıyorum diyorsanız da imkansıza yakın bir şey. Siz de müşteri gözünden baksanız ne demek istediğimi rahatlıkla anlarsınız. Udemy'de çok daha ucuza dersler mevcutken insanlar size neden saatlik olarak 70 TL ödeme yapsınlar? Bilindik birisi de değilsiniz. Diğer konularınıza da baktım, yaptığınız şeyler elbette bir emek sonucu oluşsa da çok fazla bilgi birikimi gereken şeyler değil.
Size önerim bir kere ismi değiştirin. Mucosoft yerine daha özgün bir şey olsun. İkinci olarak, ücretli işler yapmak istiyorsanız birden fazla alana değil tek bir alana yönelin ve bu alanda kendinizi geliştirin. Aksi takdirde alacağınız ücretlerin 5-10 TL'yi geçecek bir şey olmayacağı kanaatindeyim.
Size önerim bir kere ismi değiştirin. Mucosoft yerine daha özgün bir şey olsun. İkinci olarak, ücretli işler yapmak istiyorsanız birden fazla alana değil tek bir alana yönelin ve bu alanda kendinizi geliştirin. Aksi takdirde alacağınız ücretlerin 5-10 TL'yi geçecek bir şey olmayacağı kanaatindeyim.