Eğitim nasıl olmalı?

Sizce eğitim nasıl olmalı şu anki sistemden memnun musunuz, nelerin değişmesini istersiniz?
Çok şey değişmesi lazım başta herkese bu zorla matematik dayatması iğrenç bir şey aç kalmamak için sabah akşam matematiğe kafa yoruyorum kafam almasa da ezber yapıyorum en azından 20-25 net yapayım belki aç kalmam diye :( 2 yıl önce LGS 'ye girdim sözeli fulledim matematik yapamadığım için meslek lisesindeyim herkes kendi ilgi alakasına göre derecelendirilse keşke :(

Çok şey değişmesi lazım başta herkese bu zorla matematik dayatması iğrenç bir şey aç kalmamak için sabah akşam matematiğe kafa yoruyorum kafam almasa da ezber yapıyorum en azından 20-25 net yapayım belki aç kalmam diye :( 2 yıl önce LGS 'ye girdim sözeli fulledim matematik yapamadığım için meslek lisesindeyim herkes kendi ilgi alakasına göre derecelendirilse keşke :(
Hocam ben bi şekilde anadolu lisesine girdim ama geleceğim için endişeliyim matematiği erken yaşta nefret ettirdiler

Sizce eğitim nasıl olmalı şu anki sistemden memnun musunuz, nelerin değişmesini istersiniz?
Mesela adam hemşire veya hakim olacak sen bu adama niye matematik fizik soruyorsun. Git sözel mesleğe sözel sınav yap. En çok bunun değişmesini istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı